Всі категорії
Додати товар

Крем-свічка для моїх рук грейпфрут "miss pavlova" 30 мл

250 грн
Опис

Особливості засобу

Масажна свічка грейпфрут від Miss Pavlovа – це новий рівень турботи за шкірою рук. З цим унікальним б'юті-продуктом можна відчути особливий комфорт і насолодитися розкішним СПА-доглядом не тільки в умовах салону, але й вдома. Завдяки розслаблюючому ефекту ви отримаєте не просто масаж, а справжній ритуал розслаблення, усунення втоми та позбавлення стресу.

Звичайний масаж зі свічкою грейпфрут від Miss Pavlov перетворюється на повноцінну спа-процедуру з приглушеним світлом та чарівними ароматами в повітрі, з теплими дотиками та ковзанням масляних долонь. До особливостей засобу відносяться:

Завдяки натуральному складу компонентів шкіра буде ніжна і м’яка.

Олії свічки миттєво вбираються, не залишаючи плівки.

Бореться з почервоніннями, мікротріщинами і подразненнями.

Запобігають втратам вологи.

Після масажу не потрібно змивати корисні речовини, вони мають властивість швидко вбиратися,  Свічка доглядає за руками, підвищуючи пружність та еластичність шкіри. 

Рекомендації по застосуванню
Свічка абсолютно безпечна і проста у використанні. До того ж вона набагато цікавіша, ніж класичні масла та допоможе додати до будь-якого вечора романтики, зробити його особливим.
Варто тільки підпалити свічку, як ми отримаємо живильне масло, яке наноситься на руки в процесі масажу. Коли натуральні эфірні олії і соєвий віск починають плавитись, треба дати їм 3-4 хвилини і можна наносити засіб на руки. Для нормального типу шкіри достатньо декілька разів на тиждень. При сухій та проблемній шкірі можна використовувати свічку кожен день. Приємний масаж підійде для завершального етапу процедури манікюру або педикюру.

Властивості
В складі свічки Miss Pavlovа є соєвий віск та інші корисні речовини. Всі компоненти натуральні і добре вбираються шкірою, не залишаючи неприємної плівки. Олія макадамії чудово зволожує, живить, а також омолоджує шкіру.
Композиція ефірних та рослинних олій досить корисна для шкіри рук, а також кутикули та нігтьової пластини. Екстракт грейфруту додає свою нотку свіжості і назвичайний аромат. 

Склад: віск соєвий, ;масло какао, олія макадамії, олія грейпфрута,.
Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Зволоження

Схожі товари