Всі категорії
Додати товар

Натуральне оливкове органічне мило aleppo (алеппо) 200 грамів 5% лавра

190 грн
Опис

ВІтаю.
Алеппське мило це:
Суміш оливкової і лавровоЇ олії (від 4% до 50%) роблять це мило по справжньому унікальним продуктом, який підійде для догляду за всіма типами шкіри (від сухої і чутливої, до ніжної дитячої шкіри).
Чим більше відсоток лавра, тим цінніше вважається мило, і тим більш виражена його антисептичний ефект!
На цінність алеппського мила також впливає термін витримки. Найбільш цінним вважається мило від 3 і більше років визрівання.
В моєму магазині наразі є Алепське мило 5% 25% 40%, є оливкове мило з витримкою більше 3х років. Дивіться інші оголошення.
Варто один раз спробувати, щоб назавжди полюбити цей унікальний продукт!

Мило Алеппо, найвідоміше мило в світі, прабатько всього мила. технології виробництва більше двох тисяч років.
Сучасне мило виготовляється за старовинною технологією з оливкової олії, води і соди. Після військових дій в Алеппо виробництво мила переїхало в Туреччину. Якість перевірила на собі, а мені є з чим порівняти.
Це турецьке за якістю не відрізняється від Сирійського, відмінність тільки в запаху, це турецьке більш свіже і запах яскравіше.
Мило Алеппо виробництва Сирії вже витримане роками, тому запах більш спокійний. Алепське мило розрізняється між собою відсотковим вмістом лаврового масла. Це дуже важливий показник, оскільки чим більше в милі лаврового масла по відношенню до оливкової, тим цінніше і дорожче само мило. І витримане роками мило стає дорожче. Мило натуральне оливкове Алеппо, 5% лавра, 200гр (є по 100грам, половина бруска. Дивіться інші оголошення) Дія зміст лаврового масла в такому милі становить 5%, що забезпечує м'яке і дбайливе очищення, пом'якшення і зволоження шкіри, м'яке антисептичну дію на шкіру; 5-10 % — це дуже мило ніжне, підходить для чутливої і сухої шкіри; дане мило - прекрасна альтернатива всім шампуням. Після миття волосся милом бажано їх обполіскувати легким оцтовим розчином в якості кондиціонера; підійде для ніжної дитячої шкіри, алергіків, людей з різними шкірними проблемами (гіперчутлива шкіра, алергія, дерматологічні захворювання, свербіж); лаврове масло відмінно відкриває пори, що робить це мило відмінним засобом для гоління; лаврове мило може бути використане також у якості маски (при нанесенні на шкіру залишаємо на 3-4 хвилини); мыло несомненно подходит для ежедневного использования и личной гигиены (лицо, тело, волосы)

Для кого?
- для ухода за всеми типами кожи, особенно за нежной детской кожей, зрелой и чувствительной кожей лица и тела;
- рекомендовано при перхоти, псориазе, экземах;
- имеет антиаллегренные, противовоспалительные и антисептические свойства
-для веганов
Качество продукции подтверждено сертификатом ISO
.
Большой кусочек 200грамм, получается выгоднее по цене, чем маленькие кусочки.
Хотя оно очень экономное, долго смыливается. Одному человеку может хватить на полгода-год, в зависимости от объемов

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Зволоження