Всі категорії
Додати товар

Традиційне натуральне оливкове органічне мило алеппо, 5% лавра, 200g

190 грн
Опис

ВІтаю.
Алеппське мило це:
Суміш оливкової і лавровоЇ олії (від 4% до 50%) роблять це мило по - справжньому унікальним продуктом, який підійде для догляду за всіма типами шкіри (від сухої і чутливої, до ніжної дитячої шкіри).
Чим більше відсоток лавра, тим цінніше вважається мило, і тим більш виражений його антисептичний ефект!
На цінність алеппського мила також впливає термін витримки. Найбільш цінним вважається мило від 3 і більше років визрівання.
В моєму магазині наразу є Алепське мило 5% 25% 40%, є оливкове мило з витримкою більше 3х років. Дивіться інші оголошення.
Варто один раз спробувати, щоб назавжди полюбити цей унікальний продукт!

В цьому оголошенні цілі бруски мила вагою 200грамів, половинки по 100грамів також є, дивіться інші оголошення.
Є також рідке і парфумоване оливкове мило. Великий вибір для поціновувачів натуральних, безпечних продуктів. Підходить веганам.

Традиційне алеппське мило Aleppo, 5% лавра, 200g.
Компанія по виробництву лаврового мила була заснована 1975р в стародавньому місті Алеппо. Лаврове мило з Алеппо вважається найбільш натуральним продуктом у світі, що містить лаврове і оливкова олія, включаючи мінерали та вітаміни, особливо вітамін Е, який корисний для волосся і шкіри. Продукція не містить барвників та ароматизаторів! Все це робить лаврове мило особливим, враховуючи ручний метод виготовлення.
Алепське мило розрізняється між собою відсотковим вмістом лаврового масла. Це важливий показник, тому що чим більше лаврового масла в милі лаврового масла по відношенню до оливкового, тим циніше и дорожче само мило.  

Действие
содержание лаврового масла в таком мыле составляет 5%, что обеспечивает мягкое и бережное очищение, смягчение и увлажнение кожи, мягкое антисептическое воздействие на кожу;
5-10 % —  это мыло очень нежное, подходит для чувствительной и сухой кожи;
данное мыло - прекрасная аьтернатива всем шампуням. После мытья волос мылом желательно их ополаскивать легким уксусным раствором в качестве кондиционера;
подойдет для нежной детской кожи, аллергиков, людей с различными кожными проблемами (гиперчувствительная кожа, аллергия, дерматологические заболевания, зуд);
лавровое  масло отлично открывает поры, что делает это мыло отличным средством для бритья;
лавровое мыло может быть использовано также в качестве маски (при нанесении на кожу оставляем на 3-4 минуты);
мыло Kadah несомненно подходит для ежедневного использования и личной гигиены (лицо, тело, волосы)
 

Для кого? - для догляду за всіма типами шкіри, особливо за ніжною дитячою шкірою, зрілої і чутливою шкірою обличчя та тіла; - рекомендовано при лупи, псоріазі, екземах; - має антиаллегренные, протизапальні та антисептичні властивості Якість продукції підтверджена сертифікатом ISO Після військових дій в Алеппо виробництво переведено в Туреччину.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження