Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Скраб для жирної та проблемної шкіри 50мл

230 грн
Опис

Це трав’яний порошковий скраб для обличчя, який ретельно очищує і полірує шкіру, видаляє мертві клітини з поверхні. До складу входить високоочищений каолін (абсорбує забруднення,мінералізує шкіру);порошок пемзи(полірує епідерміс), порошок амли( ревіталізує шкіру, антиоксидант, містить багато вітаміна С), порошок солодки (знімає подразнення та запалення, заспокоює чутливу шкіру), порошок німа(антибактеріальне та протигрибкове), порошок сандалу(протизапальне,протимікробне,протигрибкове), окис цинку(знімає почервоніння, підсушує),ефірна олія гвоздики (Syzygium Aromaticum)(антисептичне, антибактеріальне, покращує мікроциркуляцію), ефірна олія базиліку (Ocimum Basilicum ) ( антисептичне, антибактеріальне, стимулятор мозкової діяльності,піднімає настрій),ефірна олія розмарину (Rosmarinus Officinalis)(антисептичне, охолоджує,освіжає).

Для скрабування потрібно взяти 1/3 чайної ложки порошку та акуратно добавити воду або молочко для обличчя до утворення пасти- нанести на шкіру і скрабувати круговими рухами 3-4 хвилини. Змити водою, нанести тонік , потім крем.

Продукція Fine Elements створюється і виробляється у Великобританії дипломованим ароматерапевтом і косметологом з досвідом роботи понад двадцять років. При створенні косметики використовуються тільки високоякісні сертифіковані натуральні інгредієнти

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?