Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Очищуюча та протизапальна маска для жирної та проблемної шкіри. 50мл

280 грн
Опис

Маска ретельно очищує шкіру від забруднень, надлишку жиру, знімає запалення, бореться з проявами акне,підсушує. До складу маски входить бентоніт(сильно абсорбуюча глина, мінералізує шкіру залізом,кремнієм,алюмінієм); окис цинку (протизапальне, підсушуюче);порошок сандалу(протимікробне, протигрибкове, протизапальне);порошок солодки (знімає подразнення та запалення, заспокоює чутливу шкіру); порошок німа(антибактеріальне та протигрибкове);ефірні олії м’яти перцевої (Mentha Piperita )( зменшує неприємні відчуття при висипах,анальгезує, очищує та дезінфікує,охолоджує );орегано(Origanum Vulgare); чабрецю(Thymus Vulgaris)- мають сильну антисептичну, антибактеріальну та антитоксичну дію; лимону (Citrus Limonium)(очищує і відбілює та стягує пори);розмарину(Rosmarinus Officinalis )(антисептик, охолоджує,знімає набряки).

Нанести маску на обличчя, обминаючи ділянки навколо очей.Розслабитися на 20хвилин,потім змити маску теплою водою та нанести крем та точковий засіб на місця з висипами.

Продукція Fine Elements створюється і виробляється у Великобританії дипломованим ароматерапевтом і косметологом з досвідом роботи понад двадцять років. При створенні косметики використовуються тільки високоякісні сертифіковані натуральні інгредієнти

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?