Всі категорії
Додати товар

Крем для обличчя й тіла "лаванда і трави", заспокійливий і розслаблюючий 100 мл ...

1250 грн

розпродаж до 11 Травень

875 грн
Опис

Зволожувальний, заспокійливий трав'яний крем для обличчя й тіла з олією лаванди, алое вера й екстрактом гамамелісу.

Тривало зволожує та відновлює суху шкіру з дефектами. Позитивно впливає на психічний стан — покращує настрій, полегшує засинання.

√ Тривале зволоження.

Крем глибоко проникає в шкіру, забезпечуючи її належне зволоження й захист від впливу вільних радикалів, що викликають її передчасне старіння. Рекомендується людям із сухою, тьмяною, сірою та подразненою шкірою.

√ Порятунок для шкіри, схильної до акне.

Регулярно використовуваний крем із лавандою зменшує й запобігає утворенню прищів. Лаванда має сильну протизапальну й антисептичну дію, пригнічує ріст бактерій на шкірі. Запобігає рубцюванню вугрової висипки.

√ Регенерація подразненої шкіри.

Сильна зволожувальна та протизапальна дія крему означає, що його можна використовувати на обпаленій або ушкодженій шкірі — він прискорює процес загоєння, знімає почервоніння, зменшує набряк, біль і свербіж.

√ Розслаблення та полегшення для тіла.

Масаж шиї та спини допоможе зняти емоційне напруження, викликане напруженим днем. Він розшарований і заспокоїть усе тіло, полегшить засинання. Також рекомендується для масажу після занять спортом або у разі м'язових болів.

√ Полегшення для ніг.

Масаж ступень і литок із використанням крему принесе негайне полегшення опухлим і важким ногам, зніме відчуття печіння в ступнях і освіжить. Крем також забезпечить чудовий догляд — він пом'якшує, згладжує та зволожує шкіру ніг. Запобігає саднам і розтріскуванню шкіри п'ят.

√ Укуси комах.

Знімає свербіж, почервоніння та припухлість у місці укусу. Варто мати його під рукою, особливо навесні та влітку. Ніжний аромат лаванди відлякує комах!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари