Всі категорії
Додати товар

Олія авокадо 100% натуральна рафінована. вівасан 50 мл

1800 грн

розпродаж до 11 Травень

1260 грн
Опис

З вітамінами А, В, D, Е та лецитином («олія краси») для нормальної, сухої та тьмяної шкіри обличчя й тіла.

Стимулює кровообіг та обмінні процеси в шкірі. Ідеально для масажу з ефірними оліями. Захищає від УФ-променів, має антиоксидантні та регенерувальні властивості. Корисно у разі запалення, екземи, висипки, ранках.

Оскільки ця олія за своїми властивостями дуже близько до жиру, що міститься в фізичній шкірі, вона дуже добре сприймається нею, не утворюючи неприємної жирової плівки.
Олія авокадо, що має надзвичайно ніжну консистенцію, надає шкірі приємну м'якість і застосовується для щоденного догляду за шкірою, особливо сухої, лущиної та в'ялої. Добре проникає вглиб тканин.
Має омолоджувальну дію під час сухої, зневодненої шкіри (особливо навколо очей). Ефективний під час висипу, екземи та для за залічування ран і невеликих побутових і сонячних опіків.
Олія авокадо може застосовуватися в чистому вигляді або в поєднанні з однією з рослинних олій у співвідношенні 1:1, а також із додаванням ефірних олій.
СПОСОБИ ЗАСТОСУВАННЯ

Догляд за волоссям: У чистому вигляді втирати в шкіру голови за 2 години до миття. На 100 мл шампуню або бальзаму для волосся додають 7-10 мл олії авокадо. Усуває ламкість і посіченість волосся, надає волоссю природний блиск.
Масаж: чиста олія авокадо або збагачена ефірними оліями: на 1-2 столові ложки основи додати по 2-3 краплі ефірних олій герані, ялівцю, лимона та фенхелю або лаванди, розмарину й евкаліпта. Використовувати для жорсткого масажу огрубілих ділянок шкіри та під час целюліту через день. Покращує ковзання, сприяє розігріву та посиленню терапевтичного впливу масажу.
Маски, аплікації: олія авокадо використовується в чистому вигляді, у суміші з іншими оліями або як основа для ефірних олій. До 1 столової ложки олії — основи додати 1-2 краплі еф. олії апельсина. Показано під час сухої, в'ялої, в'ялої, запаленої або пошкодженої шкіри, а також у разі зморщок навколо очей. Накладати серветки, просочені олією, на проблемні зони шкіри на 15-30 хв 1-2 рази на день. Вже після 3-5 процедур відновлюється цілісність шкіри, вона набуває здорового та свіжого вигляду. Розгладжуються зморшки.
Догляд за нігтями: Олія авокадо в чистому вигляді або в суміші 1:1 з однією з рослинних олій, або з додаванням до 1 столової ложки основи по 2-3 краплі ефірних олій лимона, евкаліпта та лаванди, або розмарину та пачулів, або чебрецю та лаванди. Щодня на нігті наносити олію та легко масажувати ніготь і нігтьовий валик упродовж 15-20 хв. Бажано проводити зазначену процедуру щоразу перед покриттям нігтів лаком.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize