Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітна масажна олія для тіла top beauty "папайя-грейпфрут" 200мл

135 грн
Опис

Антицелюлітна масажна олія для тіла Top Beauty "Папайя-Грейпфрут" 200мл

"Папайя-грейпфрут" - це косметичний продукт, спеціально розроблений для боротьби з целюлітом, який. Олія містить комбінацію активних інгредієнтів, які сприяють розщепленню жирових відкладень, покращенню мікроциркуляції і зняттю набряків. Активні компонентів, які входять до складу олії зменшують жирові відкладення і стимулюють обмін речовин в клітинах. Екстракти рослин сприяти зняттю набряків, покращити кровообіг і розщеплення жирових клітин. Ефірні олії евкаліпта, ялиці, м'яти, розмарину, лемонграсу, камфорного лавра, чайного дерева і шавлії, мають стимулюючий ефект на мікроциркуляцію і покращують вигляд шкіри. Інгредієнти які входять до складу даного засобу мють антиоксидантні властивості і допомагають відновлювати шкіру.

При використанні антицелюлітної масажної олії рекомендується проводити масажні рухи по проблемних ділянках шкіри для стимулювання кровообігу та поліпшення лімфатичного дренажу. Регулярне використання такої олії в поєднанні з здоровим способом життя, збалансованим хпрчуванням та фізичною активністю допоможуть зменшити целюліт.

Антицелюлітна детокс-олія омолоджує, підтягує, розгладжує, розслабляє та пом'якшує шкіру тіла.

Спосіб застосування: візьміть трохи олії, розітріть легкими рухами в долонях і нанесіть на проблемні ділянки, особливу увагу приділяйте області живота, сідниць і стегон. Чудово підходить для програми комплексної детоксикації організму.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари