Всі категорії
Додати товар

Мініатюрна іграшка, талісман зайчик, кролик 4х3 см, серія "іграшка на долоню"

165 грн
Опис

Зайчик-кролик талісман. У китайській традиції фігурку кролика використовують для залучення удачі. Це найпопулярніший талісман для залучення процвітання в життя, вважається, що якщо в будинку є фігурка кролика, то приємні зміни скоро з'являться в житті – добробут, мир, кохання. Заєць, кролик символізує довголіття, достаток та успіх у нових справах, а також чуйність, обережність та швидкість дій у складних ситуаціях. Фігурка мініатюрна і поміщається в найменшу кишеньку в одязі, сумочці або гаманці.

Зайчик-кролик іграшка. Цей милий і ніжний блакитний кролик сподобається вашій дитині. Міні-іграшка має будиночок - коробочку, декоровану жовто-блакитним бантиком, в основі якої сірникова коробка. Маленькі іграшки вчать дітей бути акуратними в грі, дбайливо ставитися до малюка і не зіпсувати ніжну іграшку, бути уважним, щоб не загубити маленького дружка.

Іграшка зваляна з натуральної вовни, Hand mаde в єдиному екземплярі, повторів виробів у майстра немає. Дуже тонка та охайна ручна робота.

Розмір іграшки 4х3 см,
Розмір коробочки 5,5х3х2 см
Матеріал іграшки - шерсть
Серія "Іграшка на долоню"
Майстер: Helen Spring

Із серії авторських мініатюрних м'яких іграшок є котик та інші міні-іграшки, фетрові різнокольорові кошенята, з великих іграшок — кумедна іграшка-підставка для мобільного телефона у формі іграшки-брелка Кролика, а також рожевий собачка-патріот, м'які рожевий і білий Кролик.

Пересилаю Новою поштою після оплати

Додаткові характеристики:
Стать: Для дівчаток
Вид: Зайчик

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для дівчаток

Схожі товари