Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Веселковий кит, в'язана іграшка

300 грн
Опис

У безкраїх глибинах океану жив райдужний кит на ім'я Рейн. Її називали райдужною, бо її шкіра переливалася всіма кольорами веселки. Рейн була дуже доброзичливим китом, але у неї не було друзів, тому що всі інші морські істоти її боялися. Одного разу, пливучи по своїх китових справах, Рейн побачила маленького хлопчика на ім'я Тіммі, який дрейфував на плоту. Тіммі загубився в морі і був дуже наляканий. Рейн стало шкода дитину і вона вирішила підплисти ближче, щоб привітатися.
"Привіт!" сказала Рейн своїм сильним, гучним голосом. "Ти загубився, хлопчику?" Тіммі здивувався, побачивши райдужного кита, але не злякався. Він посміхнувся і сказав: "Так, я загубився. Чи можеш ти допомогти мені знайти дорогу назад до берега?"
Рейн була рада допомогти. Вона попливла поруч з плотом Тіммі і благополучно привела його до берега. З того дня Рейн і Тіммі стали найкращими друзями. Вони разом веселилися, плавали і гралися в океані.
Інші морські мешканці були вражені, побачивши великого різнобарвного кита і маленького хлопчика, які граються разом. А коли хтось запитував, як вони подружилися, Тіммі просто відповідав: "Я загубився в морі, а Рейн мене врятувала. Вона мій герой!"

Миле, яскраве і замріяне китеня стане чудовим подарунком для романтичної дівчини або іграшкою для дитини. Зв'язаний гачком вручну з бавовняної пряжі Alize bella batik, наповнений гіпоалергенним холлофайбером, оченята безпечні, пластикові на заглушках. Китеня можна прати вручну в прохолодній воді. Довжина кита – 15 см. До нового власника іграшка відправиться в тканинному мішечку з стрічкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари