Всі категорії
Додати товар

Мозаїчне панно " три вітрильники"

3500 грн -15% 3000 грн
Опис

Панно в техніці маркеті, розмір з рамкою - 48х48см. При створенні роботи використовувався шпон кото, макоре, анегрі, тополь, венге, клен, ясень, сапелі, дуб. При виготовленні майстер використав понад 300 фрагментів шпона 10 різних пород дерева різної текстури та кольору. На виготовлення роботи знадобилося більше 30 годин роботи майстра. Рамка – черешня. Работа покрыта льняным маслом и шеллаком. Рамка снабжена підвесами. Можливе виготовлення на замовлення в бажаних розмірах. Робота на замовлення може бути без рами.
Маркетрі - це художній набір з різних за кольором та текстурою тонких дерев'яних платівок (шпону). Шматочки дерева, стикуючись по краях між собою, утворюю цілісну картинку, яка надалі наклеюється на основу. Роль фарб у маркетрі виконує текстура та відтінок дерева, тому найбільш важливим завданням є визначення композиції та художнє вміння майстра вибирати та поєднувати правильні фрагменти шпону. У майстерні маркетриста є сотні різних порід шпону, від чорного до практично білого, причому те саме дерево на різних ділянках може мати різні відтінки.
Висока вартість готового виробу обумовлена насамперед трудомістким процесом виготовлення, що вимагає до 90% ручної праці. На роботу розміром 40х60 см може піти 2-3 тижні роботи майстра.
Процес виконання роботи досить складний і включає множину пов'язаних операцій. У цьому зібрати сам мозаїчний набір це лише трохи більше третини всього процесу. Решта – це підготовка зображення, доопрацювання та виправлення набору, наклеювання, шліфування, обробка маслами та лаком тощо. Багато етапів повторюються багаторазово задля досягнення якіснішого результату. Тільки обробка олією з подальшою ґрунтовкою та остаточна обробка шелаком займає до 7 днів.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vladucccf.com
Woodins
Київ
Був

Схожі товари