Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Плюшевий плед ручної в'язки alize "puffy" дитячий з гіпоалергенної пряжі, 90x120 см...

950 грн
Опис

Плюшевий плед ручної роботи з гіпоалергенної пряжі Alize Puffy №428 - підходить для самих маленьких і для людей з чутливою шкірою. Неймовірно м'який, ніжний і міцний.

Він має високу міцність, добре тримає форму - його легко прати і він стійкий до плям, не вимагає спеціального догляду - достатньо дотримуватися правильного режиму прання. Температура не більше 30 градусів, віджимання не більше ніж 600 оборотів. Сушити треба горизонтально, щоб пледік зберігав свою форму.

Найвищий стандарт, призначений для прямого контакту з найбільш чутливою шкірою і підходить навіть для немовлят у віці від 0-3 років. Під таким хмаркою сни Ваших малюків будуть найміцнішими. Розмір 90 x 120 см. Колір - світло-сірий.

НА ЗАМОВЛЕННЯ можна вибрати будь-яке забарвлення і візерунок малюнка (кольори і розміри уточнюйте).

Ідеально підійде в коляску, ліжечко, машину, в подорожі;
Виконаний з гіпоалергенної турецької пряжі;
Дуже легкий, але в той же час добре зберігає теплоізоляцію;
Не вимагає особливого догляду.

Представлений приклад для зразка.

"MiraclesFad" Творча студія-майстерня.

Студія-майстерня "Чудо-Мода" може змінити Світ на краще, надихати і допомагати ідеями, як дати нову Життя ... наприклад "старим", але дуже улюбленим речам з дефектами і поломками. Зовсім не обов'язково їх відразу нести в сміття, якщо річ дорога, як пам'ять про когось, кого немає поруч і можливо вже не буде ніколи, тому дуже постараємося Вам допомогти своєю фантазією, чудовою ідеєю або творчим поривом. Якщо Вам, щось сподобалося ми зможемо виготовити для Вас під замовлення ту чи іншу річ за погодженням. Або можна придбати у нас нові товари і вироби виготовлені нашими майстрами своїми руками, з ниток і мотузок джуту, клаптиків, пряжі для в'язання, бісеру, картону, скла, дерева, металу ... Всім приємних покупок і прекрасних творчих ідей.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Сірий
Матеріал: Плюш
Тип: Плед

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий