Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вазочка шестигранна з обробкою з джутової мотузки для зберігання горіхів, насіння,...

450 грн
Опис

Вазочка шестигранна з обробкою з джутової мотузки для зберігання горіхів, насіння, цукерок, печива, чіпсів, сухофруктів.

Всі вироби виготовляються і оформляються з натуральної сировини джутовій мотузки або нитки - природного кольору бежевого ... з сіруватим або коричневим відтінком. Оформлення, в'язка, обробка виконуються з природного матеріалу джутовій пряжі подвійною чи потрійною щільної скрутки - матеріал абсолютно гіпоалергенний. Оскільки джут є стовідсотковим натуральним рослинним волокном, вироби з нього екологічно чисті і гіпоалергенні. Цей фактор особливо важливий для тих, хто піклується про своє здоров'я і навколишнє середовище. Джут є неймовірно міцним сировиною.

Виріб з нього вийде стійким до механічних навантажень і збереже первозданний вигляд протягом багатьох років. Вазочка з джуту додасть вашому інтер'єру ошатний святковий настрій, інтер'єр зробить більш оригінальним. Таку вазочку можна дати дітям з їх улюбленими ласощами, абсолютно не боячись, що дитина її розіб'є або поріжеться. З такою вазою можна подивитися улюблений серіал кушая горішки або насіння. Виконана з любов'ю і натхненням.

Творча студія-майстерня "MiraclesFad"

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари