Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Декоративна прихватка / підставка під гаряче / новорічний декор «час домашньої випічки»

450 грн
Опис

Традиційно новорічні та різдвяні свята пов'язані з довгим проведенням часу у родинному колі, у колі друзів та близьких, а значить приготуванням частування для теплих зустрічей гостей, вишуканих страв до святкового застілля, солодощів та пирогів для чаювання після довгих зимових прогулянок та розваг. Прикрашаючи свій будинок до майбутніх свят не можна обійти увагою і кухню, де цілком утилітарні речі можуть стати стильним, ошатним і святковим елементом.

Прихватка декоративна ручної роботи виконана в техніці жаккард за традиційними скандинавськими мотивами у характерних для різдвяних свят кольорах у поєднанні червоного та білого (за індивідуальним замовленням можлива модифікація та вибір кольору за вподобаннями замовника). Прихватки виконані у дзеркальному відображенні у червоно-білому та біло-червоному кольорі і можуть бути стильною парою, добре доповнюючи одна одну.

Декоративна прихватка ручної роботи може стати ексклюзивним і стильним подарунком для поціновувачів домашнього затишку, тепла і особливої душевності в оформленні інтер'єру, символічно передавати побажання домашнього комфорту і сімейного благополуччя, гарних та веселих свят.

Розмір: 25/20 см
Колір: червоний, молочно-білий.
Склад: 75% бавовна, 25% акрил.
Техніка: жакардова в'язка спицями.
Стиль: мінімалізм, еко, скандинавський.

Рекомендації щодо догляду: ручне прання у воді при температурі не більше 30°C, сушіння в горизонтальному положенні у розправленому стані, не прасувати.
Додаткові характеристики:
Візерунки і принти: Геометричний візерунок
Візерунки і принти: Етнічні принти
Колір: Білий
Колір: Червоний

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий