Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кулі новорічні із жаккардовим орнаментом / новорічний декор

250 грн
Опис

Кулі новорічні ручної роботи із жаккардовим орнаментом створять затишну атмосферу свята у вашому будинку. Кулі можуть бути використані для прикраси новорічної ялинки, як декоративні підвіски, для створення гірлянд, декорування святкового столу.

Оригінальною ідеєю може бути використання новорічних куль як дитячого або релігійного адвент-календаря, коли зображення на кулі служать ідеями для створення завдань у створенні святкового настрою (наприклад, вбирати ялинку, покататися на санках сім'єю та ін).

Кулі виконані у традиційних червоно-білих кольорах різдвяних свят із використанням скандинавських орнаментів у техніці жаккард. Пов'язані вручну новорічні кулі передають душевне тепло майстра і привносять до вашої оселі унікальність, підкреслюють ваш особистий вибір і особисту перевагу на користь того, що створюється людиною для людини її натхненням і теплом її рук.

Новорічні кулі ручної роботи можуть стати ексклюзивним та стильним подарунком, передавати ваші побажання домашнього комфорту та сімейного благополуччя.

Новорічні кулі виготовлені з вовняних ниток з додаванням кашеміру та акрилу, що робить їх м'яким і приємним на дотик і одночасно зносостійким. Як наповнювач використані поліефірні кульки AirFill, які мають підвищену пружність і здатність зберігати і швидко відновлювати форму.

Декоративні кулі безпечні для дітей та алергіків, а також домашніх вихованців.

Склад:
40% мериносова шерсть, 20% кашемір, 40% поліакрил;
наповнювач: 100% поліефірні кульки AirFill

Вага: 30 гр
Діаметр 9 см

Рекомендації щодо догляду:
сухе чищення в хімчистці або ручне прання при 40°C

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари