Всі категорії
Додати товар

Стильний блокнот для військових з гравіюванням лого

1100 грн
Опис

Блокнот-органайзер в шкіряній обкладинці з гравіюванням буде корисним кожному. Усередині шкіряної обкладинки є чотири відділення для карт. Замовивши такий блокнот-органайзер ви отримаєте предмет, який підкреслить особу його власника. Існуючу гравіювання, за Вашим бажанням, ми можемо доповнити Вашими ініціалами або іншим малюнком. Для цього не забудьте вказати потрібну інформацію при оформленні замовлення.

Ви можете вибрати внутрішній блок. Наприклад, в лінію або чисті аркуші, виходячи з ваших потреб. Блокнот представлений в семи кольорах. Для вибору кольору просто натисніть на нього.

Обкладинка блокнота виконана зі шкіри Crazy Horse, яка має ефект "vintage" і з роками не втрачає зовнішній вигляд, а стає більш красивою. Виконаний з такої шкіри блокнот служитиме багато років.

Персональне лазерне гравіювання зробить Ваш блокнот унікальним і яскравим аксесуаром. Він підійде як для ділових зустрічей, так і для персональних записів.

Остаточний вид виріб набуде після 2-х тижнів використання. Особливість шкіри полягає в тому, що згодом вона стає тільки приємнішою на дотик і практичнішою у використанні. Шкіра легко дряпається, але ви з легкістю зможете позбавитися дрібних подряпин за допомогою спеціального воску. Будь ласка, враховуйте, що колір гравіювання темний і на темній шкірі залежить від кута огляду.Колір шкіри та гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожен шматок шкіри унікальний. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Характеристики:
матеріали: папір, натуральна шкіра
кількість листів: 128 листів (256 сторінок)
густина паперу: 90 гр/м2
розмір блокнота: 20 х 13 х 1,5 см
розмір обкладинки: 29,5 х 22 см
колір фурнітури: стара латунь
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Стать: Чоловічий
Розліновка: Лінія
Розліновка: Чисті аркуші
Матеріал: Натуральна шкіра
Обкладинка: М'яка
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків

Схожі товари