Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Стіл розкладний квадратний easy-camping для пікніка

795 грн
Опис

Складаний стіл оцінять всі любителі пікніків, виїздів на природу або дачу. Цей аксесуар допоможе комфортно провести час за містом. Його дуже просто і зручно брати із собою за рахунок складної конструкції та малої ваги.

Переваги:

Міцний металевий каркас
ідеально як для пікніка, так і для виїзної торгівлі,
компактність у складеному вигляді,
доступна ціна.

Міцний та легкий:

Складаний стіл ідеально підходить для виїздів на пікнік за місто, на дачу або навіть у парк. Виріб виконаний із МДФ та металу, такі матеріали забезпечують довгий термін служби столу. За рахунок глянсової поверхні стільниці догляд за столом зводиться до мінімуму - достатньо після використання протерти вологою ганчірочкою.

Стійка конструкція:

Завдяки Х-подібному положенню ніжок у розкладеному вигляді, конструкція столу міцно та стійко стоїть на різних видах покриття: асфальт, пісок, ґрунт і тд. Також на ніжках столу є прогумовані вставки, за рахунок яких стіл не ковзає по рівній поверхні. Столик міцно стоїть під час вітряних погодних умов, тому ваша їжа не опиниться на землі в самий невідповідний момент.

Не лише для природи:

Складаний стіл можна використовувати не тільки для пікніків на природі. Він може знадобитися вам як додаткові меблі у вашому тимчасовому житлі. Він не займе багато місця та зручно його перевозити при переїзді. Також це чудовий варіант меблів на дачу, коли розмір приміщення не дозволяє встановити повноцінний стіл.

Характеристики:

Матеріал: метал, МДФ;
Колір коричневий;
Розміри (ДхШхВ): 60 х 60 х 70 см;
Упаковка: картонна коробка;
Розміри в упаковці: 100 х 81 х 7 см;
Вага в упаковці: 6.8 кг;
Додаткові характеристики: товщина стільниці – 2 см;
Тип: складні меблі;
Призначення: для відпочинку.
Комплектація:

Стіл
Упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари