Всі категорії
Додати товар

Дизайнерський кавовий столик з дерева з сріблення.

10000 грн
Опис

Цей незвичайний журнальний столик привнесе у ваш інтер'єр нові фарби! По периметру стільниці йде незвичайний декор – стільниця з симетричними заглибленими лініями, які вкриті срібною поталлю. Столик також відрізняється своїми масивними незвичайними ніжками. Стільниця прикрашена декоративним шпоном, що надає столу особливий акцент стилю. Столик виготовлений з натурального дерева і високоякісних матеріалів, що означає його зносостійкість протягом багатьох років. Цей журнальний столик не тільки легко впишеться в сучасний або класичний стиль, але і в найрізноманітніші інтер'єри.
Кавовий столик чудово поєднується з сучасними та класичними меблями.
Цей стіл стане найкращим акцентом та доповненням меблів у вашому будинку, відразу звертаючи всю вашу увагу на нього.
Столик не вимагає додаткового догляду, достатньо протирати сухою ганчіркою у міру забруднення.
Характеристики:
• Бренд "Лірона".
• Оригінальний дизайн та якість, яких немає у жодного італійського виробника.
• Виготовлення з натурального дерева та високоякісних матеріалів.
• Декорування срібною поталлю.
• Ексклюзивне дизайнерське рішення.
Ми працюємо та створюємо дизайн та якісні меблі з 1992 року, пронісши через роки весь накопичений досвід і наростаючий з кожним днем професіоналізм. До 2021 року ми маємо величезне портфоліо зроблених нами робіт, які вийшли з-під рук нашої компанії. Завдяки нашій копіткості, точності та любові до цієї справи, нам вдалося зробити безліч величезних проектів в Україні, Америці, Казахстані та інших країнах.
За 30 років нашої роботи ми змогли зробити велику кількість дизайн-проектів – від простих мінімалістичних до різноманітної класики. Саме тому кожен наш співробітник зміг стати першокласним експертом у своїй справі. Всі ці роки ми працювали над високоякісним рівнем наших виробів, щоб вони були ще більш досконалими та витонченими.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:

Схожі товари