Всі категорії
Додати товар

Рамка-нічник з гравіюванням на замовлення

200 грн
Опис

Led – фоторамка з дерева стане гарною прикрасою для вашої домівки і може кожного вечора тішити вас своїм яскравим виглядом, адже це унікальна фоторамка, яка світиться!

Рамка-нічник – це чудовий подарунок, який буде нагадувати вам про емоції або важливі моменти життя. В темну пору доби, рамка для фото з LED підсвіткою буде доповненням до затишку та комфорту вашої кімнати. Рамка з фото стане незвичайним та оригінальним подарунком для ваших близьких або рідних. Особливо чудовим є той факт, що такий світильник можна персоналізувати за вашим запитом.

Ви можете вибрати один із двох кольорів, які вам подобаються найбільше: Natural (світле дерево) або Palisander (темне дерево).
Також, фото рамка має три різні розміри:

19,7 х 24,5 см з акриловою пластиною – 10×15 см
24,1 х 30 см з акриловою пластиною – 13х18 см
22,5 х 28 см з акриловою пластиною – 15х21 см

Світильник складається з: дерев’яної основи – рамки для світлини, яка підсвічується теплим кольором від світлодіодної стрічки, ніжок-підставок та акрилової пластини, яка вставляється всередину.
Ви можете придбати кілька акрилових панелей з різним дизайном і змінювати їх на ваш смак.

Товщина акрилу - 6 мм.
Колір LED - теплий білий
Комплектація: дерев'яна рамка, акрилова пластина, Тип кабелю: USB-Type-C (Довжина кабелю: 1 м) , інструкція з експлуатації , ніжки – підставка. Блочок в комплект не входить
Додаткові характеристики:
Призначення: Для жінок
Призначення: Для чоловіків
Матеріал: Акрил
Матеріал: Фанера
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари