Всі категорії
Додати товар

Нічник xiaomi yeelight smart night light із датчиком світла.

199 грн
Опис

У подарунок перехідник під EU вилку.

Освітлення надає значний вплив на наш настрій та може позитивно або негативно вплинути на сон. Не менш важливу роль світло відіграє і в дизайні інтер'єра, оскільки воно здатне не лише підвищити естетичну привабливість, але й задати настрій, а також надати простору особливої атмосфери. Оскільки освітлення здатне впливати на сон людини, в Yeelight розробили спеціальний нічний світильник Xiaomi Yeelight Plug-in Night Sensor Nightlight (YLYD11YL).

Yeelight Plug-in Night Sensor Nightlight ідеально підійде для дитячої кімнати, спальні, прихожої або навіть ванної кімнати. Як і у всіх пристроїв Xiaomi, у даного нічника сучасний і мінімалістичний дизайн, що дозволить легко інтегрувати лампу в будь-яке приміщення у вашому будинку. Він має круглу форму та дуже компактні розміри.

Підключаємий нічник Yeelight plug-in night light з елегантним компактним дизайном, теплим джерелом світла та низьким споживанням енергії, стане для вас ідеальним джерелом освітлення в нічний час. Нічник достатньо енергоефективний, оскільки номінальна потужність лампи складає всього 0,4 Вт. Тому, навіть якщо ви використовуєте світло 24 години на добу, 365 днів на рік, теоретичне споживання складає всього 4 кВт⋅год.

Тип: нічний світильник;
Колірна температура: 2700K;
Робоча температура: -10~+40ºC;
Робоча вологість: 0% ~ 85% відносної вологості;
Номінальна потужність: 0,4 Вт;
Вхідна напруга: 220 В змінного струму;
Колір корпусу: білий;
Вага: 50 г;
Розміри: 70х36 мм;
Модель: YLYD10YL;
Тип вилки: CN (в комплекті кладемо EU перехідник);
Бренд: Xiaomi (Yeelight).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари