Всі категорії
Додати товар

Чорна запальничка zippo з індивідуальною гравіюванням, подарунок для чоловіка

1250 грн
Опис

Чорна запальничка Zippo – поєднання стилю, краси та елігатності! Запальничка Zippo працюватиме навіть за вітру, що справді відрізняє її від інших аналогів. Кожен чоловік буде радий істинно радий такому подарунку

Оригінальна запальничка Zippo з персональним гравіюванням - індивідуальний подарунок, який підійде Вашому татові, братові, коханій людині, колезі або начальнику. Такий подарунок приємно здивує отримувача своєю надійністю та практичністю, а персональне гравіювання підкреслить Ваш індивідуальний підхід у виборі подарунка.

Чорна запальничка Zippo із персональним дизайном підкреслить стиль власника. Ми можемо нанести на запальничку ваше ім'я, дату, логотип. Вам необхідно вибрати дизайн, який більше подобається. Варіанти можна переглянути на другому фото. Будь ласка, не забудьте написати в коментарях до замовлення, що ви хочете гравіювати на запальничці. Також, у вас є варіант вибору запалювали в подарунковій дерев'яній коробці.
Всі запальнички оригінальні та зроблені у США. Запальничка має характерний звук під час відкриття.

Колір гравіювання, може незначно відрізнятися, оскільки кожна запальничка унікальна. А також це залежить від налаштувань вашого монітора чи смартфона.

Стиль запальнички: black
Бренд: zippo
Паливо: бензин
Підпал: крем'яний
Розмір: 55×37х12 мм
Матеріал: латунь
Персоналізація: іменне лазерне гравіювання

Увага: продається без бензину всередині, додаткового балончика та кремнію.
Додаткові характеристики:
Вид: Запальничка

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари