Всі категорії
Додати товар

Дубова кухонна дошка з гравіюванням «пекельна кухня», 25х40см

420 грн
Опис

Якщо починається приготування страв на святковий стіл, то на кухні може бути дійсно спекотно! В такий момент дубова кухонна дошка буде особливо корисна.

Кухонна дошка з натурального дерева з гравіюванням дизайнерського зображення підійде до інтер'єру будь-якої кухні і настрою будь-якої господині і господаря. Бажаєте справити враження і подарувати щось людині у якої, здається, є все? Така оригінальна кухонна помічниця - відмінний вибір!

Дубова кухонна дошка з гравіюванням - це прекрасний подарунок! Гарний дизайн робить її частиною інтер'єру, а завдяки її функціональності, вона стане в нагоді в господарстві. Обробна дошка з дуба стане відмінним подарунком на 8 березня, День Народження, Новий Рік, День матері та батька, новосілля, весілля, річницю або будь-яку іншу важливу подію.

На кухонній дошці можна зробити будь-яке гравіювання: нанести Ваші імена, зображення, побажання, логотип або напис. Завдяки персоналізації такий подарунок здивує і порадує майбутніх власників, адже він буде єдиним у своєму роді!

Колір деревини та гравіювання може трохи відрізнятися від фото, так як всі дошки зроблені з натурального дерева, і кожна з них унікальна. Згодом колір гравіювання стане менш яскравим через контакт з водою.

Матеріал: дуб
Персоналізація: лазерне гравіювання
Додаткові характеристики:
Призначення: Для нарізки
Призначення: Для подачі
Матеріал: Дерево
Форма: Прямокутні
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари