Всі категорії
Додати товар

Дошка з дуба для приготування з гравіюванням жарю стейки, як зсу орків

420 грн
Опис

Кухонна дошка з натурального дерева з гравіюванням дизайнерського зображення підійде до інтер’єру будь-якої кухні та настрою будь-якої господині та господаря. Бажаєте справити враження і подарувати щось людині, у якої, здається, є все? Така оригінальна кухонна помічниця – чудовий вибір!

Обробна дошка з гравіюванням – це чудовий подарунок! Гарний дизайн робить її частиною інтер’єру, а завдяки її функціональності вона стане в нагоді в господарстві. Обробна дошка з дуба стане чудовим подарунком на Halloween, День Народження, новосілля або будь-яку іншу важливу подію.

На кухонній дошці можна зробити будь-яке гравіювання: нанести Ваші імена, зображення, побажання, логотип або напис. Завдяки персоналізації такий подарунок здивує та порадує майбутніх власників, адже він буде єдиним у своєму роді!

Колір деревини та гравіювання може трохи відрізнятися від фото, так як всі обробні дошки зроблені з натурального дерева, і кожна з них унікальна. Згодом колір гравіювання стане менш яскравим через контакт з водою.

Розмір: 20х30 см, 25х35 см, 25х40 см
Додаткові характеристики:
Призначення: Для нарізки
Призначення: Для подачі
Матеріал: Дерево
Форма: Прямокутна
Персоналізація: З гравіюванням

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари