Всі категорії
Додати товар

Подарунок чоловікові набір для віскі з гравіюванням

900 грн
Опис

Дуже важливо з якого посуду п'є кожна людина. Навіть найкращий віскі може зіпсувати стара чашка або гранований стакан. Замовте комплект зі склянок та графину, підберіть гравіювання та насолоджуйтесь своїми напоями у затишній атмосфері!

Гравірування робить набір особливим і неповторним. Не забудьте, будь ласка, вказати інформацію для персоналізації замовлення. При необхідності, уточніть деталі під час підтвердження замовлення.
Набір для віскі - це стильний подарунок преміум-класу. Вибираючи набір в дерев'яній скрині з індивідуальною гравіюванням, Ви можете бути впевнені в унікальності Вашого подарунка.

Обсяг графина - 500 мл, обсяг склянки - 300 мл. Ви можете вибрати один з 3 варіантів набору: 1 графин + 2 склянки, 1 графин + 4 склянки або 1 графин + 6 склянок.
Набір для віскі може бути упакований в дерев'яну коробку-скриня з гравіюванням або в картонну коробку. Розмір коробки залежить від обраного вами варіанту набору.

Гравірування на склі не вимагає додаткового догляду і є постійною. Келихи і графин можна мити в посудомийній машині. Перед першим використанням обов'язково ретельно помийте графин і келих!

Зверніть увагу, що всі наші скляні вироби виготовляються на заводі і, на жаль, кожна партія відрізняється одна від одної і може мати рожевий, блакитний або зелений відтінок. І ми не можемо вплинути на цей фактор.
Також на графині та склянках можуть бути вакуумні отвори,які утворюються при виливанні скла, що не є браком і ніяк не вплине на використання у майбутньому.
Зверніть увагу, що коли графін буде наповнений напоєм, цей фактор буде абсолютно непомітним.

Колір деревини та гравіювання на скрині може несуттєво відрізнятися від зображення на сайті, так як кожен товар є унікальним.

Об'єм графину - 500 мл
Об'єм склянки - 300 мл
Персоналізація - можливо за запитом
Матеріал коробки – березова фанера, картон
Розмір дерев'яної коробки:
Коробка S - 23 x 26 см, висота 14 см
Коробка M - 31 х 26 см, висота 14 см
Коробка L - 36 x 31,6 см, висота 14 см
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари