Всі категорії
Додати товар

Набір келихів для віскі + охолоджуючі камені коханому чоловікові

1600 грн
Опис

Справі час потісі годину. Зробіть цей час незабутнім. Комплект у дерев'яній коробці зі склянок з гравіюванням та каміння для віскі перетворить навіть звичайні посиденьки на кухні незабутні.

Прекрасний подарунковий набір для охолодження віскі у темній коробці – ідеальний вибір для тих, хто цінує унікальність та якість. Склянки з гравіюванням у комплекті з камінням, доповнені пляшкою улюбленого віскі (пляшка в комплект не входить) будуть ідеальним вибором подарунка для чоловіка: чоловіка, тата, боса, брата або колеги.

Камені для віскі – один із найкращих аксесуарів для любителів цього благородного напою, вони охолоджують напій, але не розбавляють його.
Келихи для віскі з камінням – універсальний корпоративний подарунок. Ви завжди можете зробити його індивідуальним для кожного партнера вашої компанії.

Цей персоналізований подарунковий набір з камінням для віскі - єдиний у своєму роді подарунок, ідеальний і придатний для будь-якого випадку.
Персоналізація кожного набору є індивідуальною, ми готові доповнити наш дизайн вашими індивідуальними побажаннями. Додайте до вибраного дизайну дату або коротку фразу, це зробить ваш подарунок справді неповторним. Гравіювання на келихах та коробках може відрізнятися.

Подарунковий набір складається з:
1. 2 келихи для віскі з гравіюванням
2. набору з 9 охолоджуючих каменів для віскі
3. Дерев'яні коробки з темного дерева з персональним гравіюванням.
4. Місцем для пляшки віскі, наповненої світлим сіном.

Габаритні розміри:

Високоякісне скло вміщує 0,35 л
Підходить для більшості пляшок віскі об'ємом 0,75 та 1 л.
Ширина відділення 10 див, глибина 9,5 див, максимальна висота пляшки 33 див.
Гравіювання постійне і не потребує додаткового догляду.
Кожен набір ретельно упакований.
Будь ласка, промийте кожен елемент перед першим використанням.
Колір деревини та гравіювання на коробці може трохи відрізнятися від зображення на сайті, оскільки кожен товар унікальний.

Зверніть увагу, що всі наші скляні вироби виготовляються на заводі і, на жаль, кожна партія відрізняється один від одного і може мати рожевий, блакитний або зелений відтінок. І ми не можемо вплинути на цей фактор. Зверніть увагу, що коли келих буде наповнений напоєм, цей фактор буде абсолютно непомітним.

Характеристики:
Об'єм склянки: 350 мл
Персоналізація: можлива, на запит
Кількість склянок: 2 склянки
Кількість каменів: 9 шт
Матеріал келиха: високоякісне скло
Матеріал: березова фанера
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари