Всі категорії
Додати товар

Масло топлене (гхі), зроблене на відкритому вогні.

288 грн
Опис

Масло топлене (ГХІ), зроблене на відкритому вогні. Заряджене вогнем. Масло робилося у сонячну погоду в атмосфері чистої природи. У чудовому екологічно чистому місці. Під звуки інструментів Тибету.

Аюрведа називає масло Гхі (ghee) - «рідким золотом», здатним збагатити людину найтоншою енергією Сонця.

Гхі (або гі) - це слово на санскриті, яке позначає очищене топлене коров'яче масло. Чим старше воно, тим цінніше і тим цілющі його властивості. Якісно приготовлена ​​топлена олія може простояти в теплому приміщенні десятки років.

Склад олії гхі
За своєю молекулярною структурою топлене масло гхи відрізняється від інших жирів тваринного походження.
При перетоплюванні з початкового продукту видаляються шкідливі домішки, молочні білки (кодеїн і лактоза), цукор і вода, проте залишаються: калій, кальцій, магній, хлор, натрій, лінолева кислота, ненасичені жирні кислоти, вітаміни, А, Е, D, B3 .

Слід зазначити три особливості складу олії гхи: препарат не містить лактозу, тому його можуть використовувати люди з непереносимістю цього вуглеводу;
жирні кислоти у складі топленого масла мають короткийхімічний ланцюг, тому краще засвоюються організмом;
білковий казеїн у процесі перетоплення олії видаляється, тому гхі нешкідливо для людей з підвищеним холестерином.

Однією з головних переваг топленого масла є те, що воно не горить при жарінні. На відміну від рослинних і вершкових масел, які при горінні стають канцерогенними, топлене вершкове масло складається в основному з насичених жирних кислот з коротким хімічним ланцюгом, які не окислюються ні при кімнатній температурі, ні при жарінні.

Ціна 288 грн. за баночку 500 мл.
588 за баночку 1 л.
158 за 250 мл.
88 за 100 мл.
Тетропак 400 мл. 255 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари