Всі категорії
Додати товар

Гра ліла авторська

1800 грн
Опис

Гра оригінальна.

У комплекті: поле-пвх 50х45 см., карти, мішечок для карт, кубик.

Автор: Харіш Джохарі, індійський вчений, магістр філософії, письменник.

Гра Ліла - найдавніша гра самопізнання

Гра Ліла - найдавніша і найвідоміша трансформаційна гра самопізнання. Джерела, в яких знаходять згадку про цю гру, налічують від двох до трьох тисяч років. Тисячоліттями люди грали і продовжують грати у цю чудову гру життя. Вона досі допомагає людям знайти свій шлях і досягати своїх життєвих цілей.

Всі ми народжуємося, ростемо, сміємося і плачемо, прагнемо чогось, а від чогось тікаємо, любимо і ненавидимо, граємо різні ролі в цьому світі, у цій великій грі під назвою Життя. Все те, що ми робимо в цій великій грі – це маленькі ігри, з яких складається одна велика. Це і є Ліла – божественна гра всесвіту.

Філософські аспекти гри
Саме слово "лила" у перекладі з санскриту означає "гра". Це гра життя, яка включає як матерію, так і наші устремління, емоції та думки. Гра Ліла була створена для того, щоб гравець міг вступити в контакт зі своїм найвищим "Я". Для того, щоб вирішити якусь проблему, потрібно від'єднатися від неї, подивитися на неї збоку, ніби зверху. Тоді можна побачити цю проблему загалом та шляхи її вирішення. Гра Ліла допомагає гравцям вийти за межі свого звичайного бачення, стати над проблемою, побачити те, що було приховано раніше, і вирішити негативну ситуацію.

Весь цей світ у філософії індуїзму – прояв нашого божественного Я або Абсолюту. Ліла – це божественна гра, в якій Вища «Я» є і Творцем і Гравцем, і самою грою, що виражається в матеріальній реальності. Коли ми граємо в гру Лілу, то ігрове поле, на якому пересувається наш ігровий символ, виступає таким собі мікрокосмом, в якому, як у голограмі, є весь цей світ. Таким чином, ті осяяння та усвідомлення, які ми отримуємо в цій грі, автоматично переходять у макрокосм – цей всесвіт. Так ми трансформуємо свою долю, коли усвідомлюємо, що раніше було приховано від нас.

Гра Ліла при ретельному опрацюванні кожного ігрового поля, на яке потрапив гравець, дає все більш і більш глибокі усвідомлення, що ведуть до тонших пластів реальності. Недарма у цю гру грають буддійські ченці протягом тисяч років. Це гра самопізнання, з якої відбувається глибоке переосмислення життя. Це гра, що трансформує життя і відкриває істину. Тому її називають Джняна-чаупада, що означає «Гра Знання».

Все у цьому світі є проявом Абсолюту чи Універсальної Свідомості. І все, що може статися, вже у нас. Уся різноманітність варіантів подій теж знаходиться у нас. Ми вільні вибирати, яким шляхом підемо. Але часто не бачимо оптимального. Гра Ліла - це найдавніша гра знання допоможе вибрати найбільш оптимальний шлях, що веде до поставленої мети.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари