Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Комфортні класичні шкіряні черевики британського бренду ted baker chemna

989 грн
Опис

Комфортні класичні шкіряні черевики відомого британського бренду Ted Baker Chemna. Стан нових, сток.
Акуратні черевики виконані в класичному стилі.Виріб на шнурівці.Виконані з натуральної шкірі.Черевики від Ted Baker відрізняються універсальністю, а також сучасним дизайном, тому їх можна адаптувати до будь-якого стилю.
Взуття для тих, хто цінує стиль та комфорт.Саме про таке взуття, оригінальне і водночас дуже зручне, мріє кожен чоловік.

Розмір 40.5
-довжина устілки 26
-ширина по підошві 10

Склад:
100% шкіра

Британський бренд Ted Baker був заснований у 1988-му році у місті Глазго. Засновником компанії став Рей Келвін, який завжди мріяв створювати стильний та модний одяг для чоловіків. У своєму першому магазині Рей представив колекцію чоловічих костюмів та сорочок. Цікавим є той факт, що компанія Ted Baker стала популярною не завдяки рекламі, а рекомендаціям покупців, які радили продукцію бренду своїм друзям.
Сьогодні бутики Ted Baker можна знайти у Європі, Австралії, Америці, на Сході. Магазини даного бренду завжди дуже яскраві та помітні, тому пройти, повз просто не вийде. Цю особливість помітили і режисери фільму "Казино "Рояль"", які зняли в одному із бутіків Ted Baker сцену з фільму. Нещодавно компанія Ted Baker отримала премію, як найбільш неординарний бренд у Великобританії. Тепер дизайнерам доведеться постаратися, щоб тримати марку, з чим вони чудово впораються.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40.5
Матеріал верху:
Шкіра
Матеріал підкладки:
Шкіра

Схожі товари