Всі категорії
Додати товар

Миски для кота на стильній підставці

690 грн
Опис

Розміри: 22x18x7 см, миски об'ємом 0,2 л, діаметром 11 см.

Палітра кольорів: дуб, білий, рожевий .

Завдяки правильній висоті і невеликому куту нахилу вона робить обід для котиків комфортним та забезпечує правильне фізіологічне положення тіла. Це важливо для їхнього здоров'я та настрою.

Годівниці мають яскравий і стильний дизайн, який буде цікавим для любителів моди. Вони додадуть будь-якому інтер'єру нотки яскравості та позитиву.

Особливості годівниць для котиків:

• Комфорт та здоров'я: миски на підставці забезпечують вашим котикам правильну поставу та максимальний комфорт під час їжі і пиття. Невеликий кут нахилу підставки дозволяє їм їсти та пити в природному для них положенні та запобігти перенапруженню шийних м'язів, що підтримує загальне здоров'я тварин.

• Натуральна краса та екологічність: Кожна підставка виготовлена вручну з масиву дерева та має природну красу, гладеньку та дуже приємну на дотик поверхню. Вологостійке покриття (Німеччина) є екологічним та безпечним, оскільки також використовується при виробництві товарів і іграшок для дітей (європейські норми безпеки EN-71.3). Завдяки своєму стилю та палітрі кольорів вони підійдуть до будь-якого інтер'єру і додадуть особливий шарм вашому простору.

• Практичність та Довговічність : Мисочки виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі (Німеччина). Вони не лише абсолютно безпечні для здоров'я ваших котиків, але і довговічні. Їх легко мити, вони не вбирають запахи, що забезпечує максимальну чистоту.

Стільниця для мисок легка у догляді, достатньо лише протерти її вологою губкою. Завдяки оснащенню силіконовими стоперами, що надійно фіксують її на підлозі, вона не буде зміщуватись, а ваша підлога буде захищеною від пошкоджень. Загальний термін служби наших підставок під миски складає не менше 10 років.

Миски на підставці з натурального дерева - це функціональний та стильний атрибут ваших котиків. Замовте вже сьогодні для них місце для їжі, яке вони обожнюватимуть, адже вони точно на це заслуговують і обов'язково віддячать Вам махаючим хвостом!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари