Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір карти таро 78 дверей

450 грн
Опис

Карта таро 78 Дверей - це двері, ключі до яких відкривають дорогу до таємних глибин серця та думки. Тема дверей та ключів проходить через усю колоду. Двері, зображені на картах, різноманітні, але вони завжди позначають шлях до чогось нового, набуття нових можливостей.
Двері можуть бути входом або виходом, вони можуть бути відкритими і закритими. Так само карти цієї колоди мають подвійне значення. Зачинені двері завжди мають негативне значення. Це може розглядатися як фізичний або уявний бар'єр. Щоб подолати перешкоду, потрібно її знищити, знайти інші двері або підібрати правильний ключ. Відчинені двері завжди мають позитивне значення, символізуючи подолання перешкод та вхід.
У книзі розглянуто всі можливості колоди «78 дверей»: значення карт, символи, розклади та аспекти роботи з Таро.

Скільки дверей зачинено для людей у повсякденному житті? Як і де знайти ключі? За дверима таяться відповіді на повсякденні запитання: що, де, коли, хто, як і чому?

У книзі представлені сім ключів, які відчиняють усі двері, що зустрічаються на життєвому шляху. Автори дбайливо оснастили книгу розкладами, з якими легко працювати, використовуючи Таро 78 дверей.

У колоді 78 Фізичних та метафоричних Дверей з інструкцією.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари