Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Підводний металошукач minelab excalibur 2 /металлоискатель екска

25499 грн
Опис

Виробник: Minelab

Металошукач підводний Minelab Excalibur II

Металошукач Minelab Excalibur ll - це спеціалізований підводний металодетектор, який має можливість занурюватися в воду на глибину до 60м. Унікальна конструкція металошукача Excalibur II дозволяє також ефективно використовувати його і для наземних завдань. В комплекті є дві нижніх штанги - довга (для наземного використання) і коротка (для підводного використання).

Завдяки багаточастотній технології BBS (1.5-25.5 кГц), детектор має прекрасні характеристики як по глибині, так і по точності. Низькі частоти добре виявляють великі цілі на великій глибині, а високі частоти - метали малого розміру, які звичайними детекторами не виявляються.

Металошукач Minelab Excalibur ll відрізняє кольорові метали, такі як золото і срібло, від залізних предметів. При цьому металодетектор стійкіше працює в мінералізованому грунті / солоній воді і дозволяє здійснювати більш точну дискримінацію.

Режими: дискримінація, цілевказування. Можливе регулювання дискримінації, чутливості, гучності. Оснащений водонепроникними навушниками.

Основне призначення металошукача Minelab Excalibur II
Металодетектор Minelab Excalibur II є апаратом для підводного пошуку втрачених монет і коштовностей, скарбів та іншого. Оскільки за характеристиками він набагато випереджає своїх подібних конкурентів, це дозволяє шукачам скарбів занурюватися досить глибоко в воду, де найбільш часто знаходяться загублені предмети з дорогоцінних металів. Крім того Minelab Excalibur II має здатність відрізняти залізні предмети під водою від тих, які зроблені з кольорових металів. Може використовуватися в водоймах будь-якого типу: як прісних, так і солоних.

Основні технічні характеристики металошукача Minelab Excalibur II
Тип схеми: BBS
Робоча частота: 28 частот (1.5 кГц ... 200 кГц)
Глибина виявлення монети: 20-35 см
Дискримінатор: є
Кількість програм дискримінації: 3
РК дисплей: немає
Налаштування чутливості: є
Налаштування порога: є
Балансування грунту: немає
Тональна ідентифікація: є
Статичний режим: немає
Цілевказуння: є
Режим усунення впливу солі: є
Довжина детектора: 1.04-1.22 м
Вага детектора: 1.83 кг
Живлення: вбудований акумулятор
Виведення додаткової інформації про ціль: немає

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари