Всі категорії
Додати товар

Базовий світшот реглан відомого італійського бренда «mauro ferrini»

180 грн
Опис

Реглан-лонгслів, чудовий склад тканини: 80% бавовна, 20% поліестер. Ніжно-сірого кольору. Середньої щільності, виворіт — утеплений баєчкою. Дуже якісний, затишний. Неймовірно затишна та приємна до тіла штучка. Стан ідеальний, одягнений кілька разів. Можна носити в усі сезони. На бирці розмір М. За фактом підійде від розміру М до XL. Орієнтуйтеся за замірами, оскільки в кожного бренда своя розмірна сітка.
Заміри:
НОГ — 59 см
Довжина рукава від горловини — 78 см
Довжина 72 см
Оплата: 100% на карту АБанка. Доставка - Укрпочта или Новая Почта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ☝️ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Mauro ferrini (Мауро Ферріні) — італійський бренд, одяг, взуття та аксесуари якого поєднують у собі вічні класичні елементи та модні сучасні тенденції. Відмітною особливістю цієї марки є створення одягу своїми руками та повага до традицій. Водночас одяг Ферніні не можна назвати старомодною, швидше це ефектно та детально обігравана класика: кожна річ створюється з пильною увагою до деталей.
Основна відмінність моделей колекцій полягає в безумовно високій якості, оригінальному дизайні, чудовому крої та неповторному італійському стилі. Сьогодні бренд Mauro ferrini — це колекції чоловічого та жіночого високоякісного одягу та взуття, а також предмети гардероба для дітей від 2 до 14 років, спортивний одяг і аксесуари для всієї родини.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Котон
Принт:
Без принту

Схожі товари