Всі категорії
Додати товар

Моднячі трендові штани штанів легендарного іспанського бренда «pull&bear»

150 грн
Опис

Штани штани в стилі «кежуал» чорно-сірого/гусяча лапка/колір, оригінального крою, у пояс вставлена потрійна гумка. Щільність середня, чудово тримають форму. Чудовий склад тканини для шанувальників натуральної тканини: 100% віскоза. Прямого крою, за зовнішньою частиною штанини — чорні лампаси, з боків — кишені. Низ штанини фіксується легкою гумкою. Посадка середня. Під такі штани добре на кожен день підійдуть прості майки, футболки та топи. Стан чудовий. Розмір на бирці 26/S. За фактом підійдуть від S до М. Так у кожного бренда своя розмірна сітка, орієнтуйтеся на заміри.
Заміри:
НОТ 38 см/у спокійному стані/; максимально розтягнутим 42 см
НОС 52 см
Довжина 90 см
Оплата: 100% на карту АБанка. Доставка — Укрпошта, Джастін або Нова Пошта. Впорядкність гарантують. задоволенням відповідайте на всі питання.
Передбачати, як річ сяде на Вас, я не можу. Тому відповідальність за вибір речі лежить повністю на Вас. ВІДПОВІДНІ КАРТИНКИ. Я робити багато детальних живих фото. Пам'ятайте, що колір товару може відрізнятися через різне передавання кольору пристроїв. Кожну річ оформляють, спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Всі дефекти, брак, сліди зносу та нюанси, виявлені мною, обов'язково записуються. Спираючись на своє суб'єктивного сприйняття. Будь ласка, усі питання задавайте до угоди. Бажаю Вам успішних і обдуманих покупок.
Pull&Bear — іспанська мережа магазинів одягу й аксесуарів зі штаб-квартирою в Нароні, провінція Ла-Корунка, що входить до складу групи Inditex. Остання є світовим лідером у сфері роздрібної торгівлі одягом і володіє такими брендами, як Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home, Uterqüe та Oysho. Pull&Bear є на понад 70 ринках із мережею з понад 980 магазинів.
Pull&Bear — мережа магазинів, яка постійно розширюється, охоплюючи нові ринки збуту, йде в ногу з часом і стежить за трендами. Це виробник якісного, зручного та модного одягу та взуття для молодих людей, вільних від стереотипів, які бажають одягатися стильно та створювати багато різних образів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Без принту

Схожі товари