Всі категорії
Додати товар

Жіночий браслет "залучення кохання"

560 грн
Опис

Талісман зроблений вручну та розроблений спеціально для покращення особистого життя та залучення кохання. Браслет складений з натурального каміння: родоніту, рожевого кварцу, сердоліку та аметисту на ювелірній силіконовій гумці.

Розмір намистин у браслеті кохання 8 міліметрів. Фурнітура супер преміум Мілано - не темніє, гіпоалергенна, з кристалами.

Камені в амулеті сприяють посиленню існуючого кохання між людьми або появі нового. Браслет допомагає швидше знайти свою другу половинку, позбутися самотності та вийти заміж.

Талісман кохання здатний зробити вас дуже привабливими для протилежної статі. Але є умова - ви старанно працюєте над собою ! Тоді талісман виведе вас на потрібний енергетичний рівень і ваші мрії почнуть збуватися!

Вірте в допомогу кам'яного талісмана, і він обов'язково виконає свою функцію, дасть потрібний результат і наповнить вас позитивною енергією!!!

Родоніт - один із «жіночих» каменів серед популярних у світі самоцвітів. Родонітові браслети збільшують обсяг енергії людини та посилюють її здатність до навчання.

Родоніт підпорядковується енергії Венери та Сатурна – перша планета дарує кохання та чуттєвість, а друга – систему та впорядкованість.

Родоніт також могутній талісман для майбутніх мам. Будь-яка прикраса з родонітом допомагає завагітніти. Амулет такого роду необхідно носити постійно – від самого моменту зачаття дитини та безпосередньо до пологів.

Рожевий кварц - головний камінь, який притягує кохання. Відновлює взаєморозуміння та повагу в сім'ї, повертає пристрасть та любов. Допомагає швидко вийти заміж або одружитися, знайти сімейне щастя.

Також кварц лікує безсоння та нервову систему. Відновлює серцево-судинну систему, на яку безпосередньо впливають стреси та недосипання. Заспокоює захворювання запального характеру. Заряджає позитивною енергією, покращує кровообіг та роботу мозку.

Сердолік - сердолік дуже корисний для жіночого здоров'я. Для древніх слов’ян назва «сердолік» означало «лик серцевий». Його використовували не тільки як православний атрибут, але і як любовний талісман. Прикраси з каменю надягали юні дівчата, щоб швидше знайти свою долю. Для заміжніх жінок сердолік ставав хранителем вогнища. Він допомагав зберегти відносини та стати партнерам не тільки коханцями, а й друзями: виникали взаєморозуміння і глибокий зв’язок. Чоловіки вірили, що їх камінь захистить від нещасних випадків. В Індії вважають, що сердолік допомагає досягти просвітлення, очистити розум і відмовитися від надмірностей. Мінерал стимулює внутрішній розвиток і робить людину спокійніше. Камінь дійсно магічний талісман, який здатний дарувати здатність до ясновидіння, вміє притягувати любов і удачу. Самотні люди можуть використовувати його для пошуку партнера.

Аметист сприяє налагодженню особистого життя, але тільки тим, хто хоче любові. Всім самотнім, що мріють про сімейне гніздечко, самоцвіт допомагає знайти його. Також аметист заспокоює нервову систему та згладжує негативні риси характеру.

Не рекомендується носити більш ніж двох-трьох подібних амулетів одночасно. Інакше ви можете не одержати необхідного результату. Ідеальний варіант - носіння одного талісмана задля досягнення певної мети.

При надсиланні талісмана додається вся необхідна інформація. Браслет упаковується в подарункову коробку та крафт-пакет.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Замок:
Тип:
Продавець
jewel...
JewelryStoneMAY
Дніпро
Була

Схожі товари