Всі категорії
Додати товар

☘️🌟 кулон амулет "трилисник трикветр" на шнурку

150 грн
Опис

☘️🌟 Кулон-амулет у формі символу Трикветр (триллистник), дивіться опис амулета нижче. Основа кулона в кольорі черненное срібло, шнурок ченого кольору. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. У продажу є такий кулон бронзового кольору.☘️🌟

Розмір: кулона 3,5х2,7 см Довжина шнурка регулюється від 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини Склад: Бижутерный сплав, шнур з вощеним нитки.

🧙♂️☝️ Трикветр («triquetra» в перекладі з латинської — «трикутний») — найдавніший сакральний символ у вигляді трилисника. Він являє собою гармонійне переплетення трьох листоподібних фігур: одна спрямована вгору, дві інші — вниз. Деякі зображення включають в себе коло в центрі або зовнішній обід. Оскільки цей знак найбільш широко поширився у кельтів, його часто називають кельтським трикутником або вузлом. Езотерики відзначають спорідненість трилисника зі свастикою, спіраллю і лабіринтом. З незапам'ятних часів в кельтській сайті бачили гармонію життя, неподільність і нескінченність буття, єднання духовного і матеріального. Трилисник вважався сонячним знаком, що символізує шлях денного світила на небесному зводі. Схід, зеніт і захід сонця сопоставлялся з етапами людського життя. Здавна сонячний символ використовувався як оберіг. Вважалося, що кельтський трикутник наділяє рішучістю, заряджає впевненістю, притягує удачу, оберігає від поганого ока. Цей знак наносили на одяг та зброю, предмети побуту та прикраси. Амулет трикветр тримали біля самого серця — на грудях чи на шиї.

Жінки бачили у сонячному триголові символ домашнього вогнища та вічного роду. Вишиваючи його на сорочках чоловіків, стежили, щоб візерунки ніде не обривалися. Оберіг трикветр мав захистити коханого від загибелі у нерівній битві, невірності та інших напастях.

У виставі чоловіків кельтський трикутник підживлював енергією, відштовхував нечисту силу і служив надійним щитом у битвах. На нього покладалися, коли хотіли успішно організувати справу, отримати багатий урожай, уникнути серйозної хвороби чи смерті у бою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал

Схожі товари