Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Grow led ecopro 110w-светильник фітолампа full spestrum 370-840нм

1400 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип обладнання: Фітоосвещеніе

Кілька примірників у наявності

**** *** *** *** 110W-світильник Фітолампа 100% результат ідеальний для старту або середнього ступеня (за невеликих посівів) вирощування розсади 380-840Hм **** ******** світильник для теплиць та інших побутових приміщень.

за консультаціями та іншими запитаннями звертайтеся в чат ***** ********:

Цей спектр розроблявся для підсвічування в теплицях під час вегетації, цвітіння та плодоношення. Рекомендую додавання синього або холодного білого кольору опціонально у світильник на початкових стадіях росту для правильної вегетації, тобто швидшого розвитку, зміцнення й "кучування" розсади. Для інтенсивності росту та його стимулювання з подальшим набираємо маси на середньому етапі рекомендації досвітла Зеленого спектра. На фінальній стадії ***** (цвітіння та плодоносіння) додайте досвітло крайного червоного 660-680Hм, у такий спосіб ви отримаєте шикарний здоровий і насичений найяскравішими смаковими та зовнішніми естетичними якостями урожай.
Звертайтеся, відповідайте на питання, у чаті, Телеграм *****

Чипи ***, що входять до конструкції теплого світильника, максимально відповідають випромінюваній сонячній радіації, яка потрібна вашій рослині.
Вибираючи нашу технологію освітлення, Ви повністю замінюєте сонячне світло й отримуєте чудовий результат.
Світильники для теплиць мають збалансоване охолодження, що так само не дає адаптивним чипам знижувати свою потужність і стабільно видавати світловий потік. Робочий час: 50000 годин, перевірено досвідченим способом.
Економаріант найефективнішого мультиспектрального світильника для вирощування всіх видів рослин із потрібним для них рівнем *** і ****

Світлодіодний **** *** світильник для вирощування з використанням технології *** може заощадити приблизно 70% вартості електроенергії, порівнюючи з лампами ДНАТ. Загалом під час вирощування в боксах і невеликих приміщеннях виділяє достатню кількість тепла, що економить кошти на опалення. Наявність захисного об'єктива захищає чип від пилу, комах і вологи, фокусує промені під потрібним кутом 120 градусів, збільшуючи термін експлуатації діода та видає ефективніше освітлення зі збільшенням світлового пучка.
Усі комплектуючі якісні: високообертові вентилятори, масивний алюмінієвий профіль, плавний пуск вентиляторів і якісне охолодження, термозахист із максимальним вмістом срібла.
Напруга вентилятора: DC 12V
Робоча напруга світильника: 220V
Матеріал: пластиковий вентилятор і радіатор-охолоджувач із чистого алюмінію.
Кут світіння: 110 градусів
Світловий потік 3000 Люменів
Середній термін експлуатації (год.): 50000

Усі світильники постачаються з ефективною системою охолодження на алюмінієвих радіаторах, що містить високообертовий кулер і блок живлення 5V з підвищуючим напругою до 12V ****кабелем, здатним із легкістю запускати до 2 вентиляторів одночасно, вилкою 220V, якісними та безпечними з'єднувальними конекторами та підвісами. Опціонально від +****** можна додати розумний *****/BT вимикач для безпеки ваших рослин і/або автоматизації ******* процесу

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари