Всі категорії
Додати товар

Ліфтинг-крем для століття medi-peel eye tox cream

495 грн
Опис

Омолодливий ліфтінг-крем для століття з пептидним комплексом Medi-peel Eye Tox Cream Доглядає за зрілою шкірою і сповільнює старіння.

Комплекс з 5 видів пептидів "5PEPTIDE BALANCE" Заморожує, зменшує зморшку і перешкоджає створенню нових, підтягує, зволожує та сповільнює старіння. Піптиди сприяють зміцненню контурів обличчя, підвищують загальний тонус шкіри, прискорюють природний процес вироблення волокон колагену та еластину в епідерміті.

Крем добре впливає на зрілу шкіру, зміцнює і підтягує, підвищує еластичність шкіри, а також стимулює виділення колагену та еластичності, попереджуючи, що шкіра обвисає. Він має заспокійливу дію, зменшує глибину та здатність виявляти зрілі зморшки і розголошує мімічні. Підтримує тургор, зволожує та сповільнює процес старіння.

Заохочує брак води і підтримує оптимальний рівень залагоджування та заспокоює подразнену шкіру.

Зморшку можна використовувати локально, на її зморшках, алесогубних складках, зон міжбрівії та шиття.

Основні інгредієнти:

- Аденозин - Великий обмолодий компонент. Підтягує шкіру, збільшує вироблення колагену, зменшує кількість зморшок, гальмує процес в’ясування.
- Комплекс з 5 видів пептидів Зволоження шкіри та вологість сприяють поліпшенню кольору обличчя, завдяки чому добре сяють і вирівнюють тон, зменшують глибину і кількість як старих, так і мімічних зморшок, збільшують пружність, знешкоджують набряки, освітлюють пігментацію.
- Гідролізований колаген Крім того, мікрориль’єфа шкіри, розгладжування малих зморщок і зменшення глибини великих мімічних зморшок, підвищення пружності й еластичності, легкого підтягування голови, тонізування шкіри. Він є потужним зволожувачем і захищає вологу, яка міститься в глибоких шарах, від передчасного випаровування.
- Ґіалуронова кислота Вона захищає від обезводнення і утворення передчасних зморшок, стимулює регенерацію клітинного оновлення, живлює ранки та тріщинки.
- Екстракт зеленого чаю Зволожує і тоншує шкіру, має антиоксидантну дію, має антибактеріальні властивості, шкіра пружна і еластична, розгладжує зморшки, поліпшує колір обличчя.
- Екстракт розмарину сприяє оновленню клітин шкіри, тоншує, поліпшує циркуляцію крові, вирівнює рельєф шкіри, має властивість добре зтягувати пори та ефектом пилгу, ідеально для зрілої шкіри і боротьби з віковими змінами.

Рекомендація для догляду за зрілою шкірою.

Косметика з пептидами не рекомендується для використання під час вагітності та
лактації.

Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість крему локально на ділянку
навколо очей, носогубні складки, зону міжбровії та шиї. Розпочинайте крем
легкими похлопними рухами.

Об' єм: 40 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40мл
Об'єм:
40 мл
Призначення:
Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?