Всі категорії
Додати товар

Гіпоалергенний зволожуючий крем pyunkang yul ato cream blue label для проблемної та...

420 грн
Опис

Об'єм: 120 мл
Термін використання: 06.2024.
Гіпоалергенний зволожуючий крем Pyunkang Yul Ato Cream Blue Label для проблемної та чутливої шкіри з керамідами та пептидами створений спеціально для гіперчутливої шкіри, схильної до появи подразнень та запалень. Створений на натуральній основі для максимально глибокого живлення, зволоження та відновлення. Крем легко наноситься, не залишаючи жирного блиску. Моментально вбирається. Відновлення та захист від дратівливих факторів забезпечують пептиди та кераміди. Гіалуронова кислота відповідає за якісне та тривале зволоження, формування гідробалансу. Екстракт квітів жимолості загоюють тріщини, прибирають подразнення, запалення, оздоровлюють шкіру, а також тонізують та омолоджують її.
Крем від Pyunkang yul – ідеальний догляд за чутливою шкірою, до якої потрібен дбайливий підхід.

Ключові компоненти крему для обличчя Pyunkang yul Ato Cream Blue Label:
- Екстракт квітки жимолості повний корисних для шкіри поживних речовин і має протизапальні, загоювальні властивості. Надає тонізуючу дію і антивіковий ефект - омолоджує, розгладжує мімічні зморшки, перешкоджає їх подальшому виникненню, уповільнює процес передчасного старіння шкіри, позбавляє від хронічного висипу на шкірі, а так само таких недоліків шкіри як: вугри, акне камедони, знімає сліди втомленності, прибирає м'язове напруження, набряки та темні кола.
- Кераміди і пептиди працюють разом для відновлення та зміцнення природного захисного бар'єру шкіри, який підтримує шкіру еластичною та пружною. Кераміди зволожують, затримують вологу в клітинах і не дозволяють їм випаровуватися і пересушувати епідерміс, ефективно борються з лущеннями, живлять жирними кислотами та амінокислотами, покращують тургор та еластичність дерми. Пептиди надають омолоджуючий ефект, проникають глибоко в клітини та стимулюють вироблення колагену, відновлюють колагенові волокна, перешкоджають їх руйнуванню, нормалізують природний Рh баланс шкіри.
-Гіалуронова кислота у складі допомагає відновлювати водний баланс і утримувати вологу в клітинах шкіри, насичує шкіру регенеруючими, зволожуючими та поживними інгредієнтами.
-Олії макадамії та Ши, інтенсивно живлять шкіру, насичуючи вітамінами, і дарують здоровий блиск та сяйво.
-Азулен має сильні антиоксидантні властивості. Він активно пов'язує вільні радикали, зменшуючи їх згубний вплив, захищає від таких зовнішніх факторів як ультрафіолетове лікування, вітер та холод, заспокоює, загоює пошкодження шкірного покриву.
-Алое  сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність.
-Екстракт астрагалу - в корені астрагалу сконцентровані ефірні олії, амінокислоти, полісахариди, сапоніни, флавоноїди, вітаміни та мікроелементи, такі як цинк, залізо, мідь, магній, марганець, кальцій, калій, селен і натрій, які підсилюють і її. Також корінь астрагалу перетинчастого вибірково накопичує селен – цей мікроелемент бере участь у синтезі природного антиоксиданту, коферменту Q910, є основним компонентом ферменту глутатіону, який захищає шкіру від інтоксикації важкими металами. Крім цього, екстракт кореня астрагалу знімає запалення та розслаблює судини, а також ущільнює шкіру та стінки судин, завдяки чому зменшується вираженість куперозу.
Крем Pyunkang yul має густу текстуру, відмінно вбирається, рекомендується для сухої та нормальної, чутливої шкіри, схильної до роздратувань, а також для будь-якого типу шкіри з порушеним гідроліпідним бар'єром.
Крем не містить 20 дратівливих інгредієнтів, у тому числі парабенів, ароматизаторів та мінеральних олій.
Всі інгредієнти сертифіковані EWG та безпечні для використання.
Застосування: Після очищення та тонізування нанесіть невелику кількість крему на обличчя. Кінчиками пальців легкими масажними рухами розподіліть крем.

Об'єм: 120 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 120мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?