Всі категорії
Додати товар

Clarins super restorative нічний крем проти пігментації 50мл

3000 грн
Опис

Super Restorative — нічний крем проти пігментації від французького бренда Clarins. Це елітна косметика з натуральних компонентів, яка живить шкіру і відновлює її пружність, скорочує пігментацію і підвищує тонус. Складається з органічних компонентів, які підходять для будь-якого типу шкіри. Рекомендується використовувати щовечора перед сном.
Як діє крем Super Restorative?

Ефект ліфтингу і глибоке зволоження стають можливими завдяки наявності натуральних інгредієнтів:
екстракт харунгани;
ладанник;
гінко білоба.
Харунгана — рослина з Мадагаскару, яка живить клітини і відновлює їх щільність, сприяє регенерації. Ладанник допомагає повернути обличчю природний колір і позбутися від небажаної вікової пігментації. Екстракт гінкго білоба покращує мікроциркуляцію, відновлює баланс речовин і вологи, повертає здорове сяйво і блиск. Поєднання всіх цих компонентів призводить до гарантованого результату.
Тестування засобу говорить про те, що його використання на 20% підвищує пружність шкіри і скорочує пігментацію. У дослідженнях брали участь жінки старше 50 років.
Застосування крему Super Restorative

Крем призначений для зрілої шкіри будь-якого типу. Його наносять після зняття макіяжу у вечірній час, перед сном. Легкими масажними рухами розподіляють по обличчю і шиї. Поки ви відпочиваєте, компоненти косметичного засобу активно вбираються і починають діяти. За час нічного сну засіб оновлює шкірний покрив і оздоровлює його.
Елітна косметика Clarins позбавить вас від проблем з віковою пігментацією і допоможе відновити рівний колір обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?