Всі категорії
Додати товар

Набір тонера та емульсії the history of whoo essential 5мл×14од

450 грн
Опис

Лінія Gongjinhyang для сухої шкіри обличчя The History of Whoo чинить яскраво виражену антиоксидантну дію, відновлює пошкоджені клітини епідермісу, зменшує вираженість зморшок і шкірних заломів.

Люксовий бренд The History створений за секретними рецептами імператорської родини з використанням новітніх розробок та технологій. Базова лінія GONGJINHYANG "Інь Янь" або "Бурштинова" для шкіри з першими ознаками дорослішання шкіри, для щоденного багатошарового догляду.

Головні переваги:
- Глибоке зволоження, посилення регенеративних здібностей клітин
- Відновлення гідроліпідної мантії,
- Захист шкіри від зневоднення й агресивного впливу довкілля.
- Боротьба з першими ознаками старіння

Ефект: При системному використанні відзначається: максимальне зволоження, пом'якшення, поліпшення кольору, шкіра стає насиченою, еластичною, пружною. Пропадає сухість, подразнення, лущення. Для власниць жирної шкіри - зникає жирний блиск, а стан шкіри поліпшується. Розгладжуються зморшки, що починають з'являтися. Ідеальна текстура підкорює з перших крапель, розкішний легкий аромат дорогих парфумів, допоможуть відчути себе королевою і звичайний догляд перетворити на неспішний ритуал.

У складі понад 20 видів рослинних екстрактів східних трав. У складі дикий женьшень у поєднанні з грибами кордицепса чудово живлять, відновлюють шкіру, створюють захисний бар'єр від зовнішніх чинників довкілля Тонізує, зміцнює стінки судин.

Екстракт дудника - багатий на віт Е, корисний вітамін для жіночої шкіриЕкстракт спаржі - оздоровлює шкіру і надає сяйвоКукурудзяна олія - багата на віт А, відповідає за м'якість шкіри.

Екстракт жовтозілля Роулі - містить комплекс амінокислот і колаген, що відповідають за еластичність, зміцненню шкіри, ущільненню тургору, прекрасно працюють з розгладженням і скороченням зморшок.

Корейська ангеліка, панти оленячих рогів, цераміди, аденозин, віт Е і А, гілауронова кислота, пантенол, сквалан, кизил, лікарський дягель, чебрець, гамамеліс, гранат, екстракт зеленого чаю, гірчак, екстракт сої, олія жожоба і Ши.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Золотистий
Розмір:
  • 60мл
Класифікація:
Натуральна Елітна
Тип шкіри:
Нормальна Суха
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?