Всі категорії
Додати товар

Isa knox age focus vital collagen hydra gel cream 1ml антивіковий крем

15 грн -40% 9 грн
Опис

ЗНИЖКА 40% СРОК 06,2024
- зволожувальний крем-гель, що просвітлює, — мій улюбленець

Категорія Краса Догляд за обличчям Зволожувальний крем
Товарний знак Іса Нокс
Тип шкіри Усі типи шкіри
Догляд за шкірою Антивіковий догляд, Мелазма/веснянки, Зморшки
Рецепт Кремова форма
Джерело Корея
Антивіковий колагеновий крем забезпечує поживні речовини ISA KNOX Age Focus Vital Collagen Essential Cream
Підходить для всіх типів шкіри

ПРОСХОДЖЕННЯ: ISA KNOX Зроблено в Кореї

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОДУКТ:

Інтенсивний догляд для здоров'я та пружності шкіри. До складу крему входить низькомолекулярний колаген, ніацинамід, трегалоза, вітаміни B12, E і C, екстракт блакитного лотоса, фіалки, троянди дамаської та вівса. Крем інтенсивно зволожує й живить шкіру обличчя, вирівнює текстуру та рельєф шкіри, відновлює та зміцнює контур обличчя. Заряджає шкіру енергією й покращуючи її тонус. Усуває сірий тьмяний відтінок, освітлює пігментні плями та надає шкірі яскраве здорове сяйво.

Крем має легку кремово-водянисту текстуру, без липкого фінішу. Тонкий аромат трави та квітів додає відчуття свіжості та ніжності.

Містить безпечні та корисні інгредієнти, що доповнюють поживні речовини колагену для живлення, регенерації й омолодження шкіри: гідролізований колаген (100 ppm), вітамін B12, вітамін E, вітамін C, екстракт насіння вівса, екстракт квітів ромашки, лимонна кислота, екстракт троянди, фіолетової орхідеї. екстракт, екстракт олії насіння маку, олія ши.

Належить до лінії продуктів з догляду за шкірою, призначених для забезпечення необхідними поживними речовинами, необхідними для поліпшення здоров'я шкіри, завдяки поєднанню колагену та вітамінів, які допомагають ефективно запобігти старінню шкіри, підвищити її пружність і еластичність, омолоджувати шкіру.

Надайте шкірі життєву силу та енергію за допомогою 3 типів вітамінів: вітаміну B12, вітаміну E, вітаміну C, щоб повернути шкірі молодість, освітлити та вирівняти її тон, а також допомогти розв'язати проблеми, як-от мелази, темні плями, веснянки, нерівний тон шкіри.

Зволожує й балансує необхідну вологість, роблячи шкіру м'якшою та гладкішою з кожним днем. Густа гладка текстура крему швидко розчиняється і проникає в шкіру, не викликаючи липкості, надаючи обличчю відчуття легкості під час використання й відчуваючи еластичність і пружність шкіри.

РУКОВОКІСТЬ ПОВЗОВАТІВ:
На останньому етапі базового догляду за шкірою візьміть достатню кількість, акуратно нанесіть і масажуйте вздовж структури шкіри, щоб дати поживним речовинам проникнути й забезпечити оптимальні функції догляду за шкірою.

СОСТАВ: Panthenol, Trehalose, Jojoba, Olive Oil, Squalane, Macadamia Seed Oil, Ceramide NP, Shea Butter, Hydrolyzed collagen, Beta-Glucan, Ascorbic Acid, Matricaria Flower Extract, Damask Rose, Dolphin oil, tricolor violet extract

Як користуватися
Візьміть необхідну кількість з есенції або ампули й акуратно розподіліть за текстурою шкіри.

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?