Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний гель-крем byoma moisturising gel cream

217 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

310 грн
Опис

15 мл

Цей надлегкий і чудовий кремоподібний гелеподібний зволожувальний крем миттєво вбирається в шкіру, що жадає, і дає результати, які зроблять вашу шкіру м'якшою та зволоженішою.

У істинному дусі BYOMA цей зволожувальний гель-крем, звичайно ж, наповнений унікальною сумішшю трицерамідних комплексів, що підвищують захисний бар'єр, і суперзіркових активних речовин, ніацинаміду та зеленого чаю — ідеальний рецепт для шкіри, який прагне зволоження та турботи про шкіру! Отримайте найкраще з обох світів із цим гелем-кремом, який пропонує як відчуття охолодження, яке розбудить клітини вашої шкіри вранці, так і тривале зволоження, яке допоможе вам протриматися впродовж дня. Яскраво упакований флакон із нескінченним запасом корисних для шкіри смаколиків, які напевно виділяться у вашій ванній кімнаті. Ця зволожувальна формула, створена для вбирання й утримання вологи, щоб ваші клітини функціонували якнайкраще, відновлює і зменшує запалення

Нанесіть 1-2 натискання на очищену шкіру після нанесення сироватки вранці + ввечері. Нанесіть на шкіру до повного вбирання.

Зволожувальний коктейль з поживних речовин, що підвищують бар'єрний потенціал, і активних інгредієнтів, які піднімуть ваш догляд за шкірою на новий рівень. Прагнучи відновити пошкодження, викликані надмірним відлущуванням і надмірним поводженням із вашою шкірою (типовий приклад того, що відбувається, коли ви намагаєтеся змусити свій догляд за шкірою працювати на вас), BYOMA розробила передові наукові продукти, які дійсно працюють! Слідкуйте за тим, щоб ваша шкіра була в порядку, захищена та захищена від бар'єрів, і попшивайте цей ніжний, але ефективний зволожувальний гель-крем, який напевно додасть вам впевненості, щоб витримати будь-яку погоду!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?