Всі категорії
Додати товар

Lits moist lotion зволожуючий лосьйон для обличчя, 190 мл

820 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Інший засіб

Кілька примірників у наявності

Для створення вічно молодої шкіри. Японська косметика LITS розроблена на основі багатого складу важливих для підтримки краси шкіри інгредієнтів, таких як: рослинні стовбурові клітини, кераміди, колаген, протеоглікан, гіалуронова кислота, рослинні олії, екстракти та ін.
Рослинні стовбурові клітини – активний косметичний інгредієнт, що сприяє відновленню епідермісу. Вони мають регенеративну дію, уповільнюють процеси старіння шкіри, захищають шкіру від фотостаріння, покращують метаболізм, стимулюють вироблення колагену, еластину та гіалуронової кислоти, які є трьома основними елементами для красивої та здорової шкіри.
У складі косметики LITS основою є рослинні стовбурові клітини, отримані з яблук, Lobularia maritima (Лобулярія приморська – рослина, зупинити цвітіння якої не під силу ні вітрам, ні затяжним дощам або тотальній засусі), Eryngium maritimum (Синеголовник), екстракт звіробою та інших рослин.

Лінія MOIST створена для посиленого зволоження шкіри обличчя, необхідного для запобігання передчасному старінню.

LITS MOIST LOTION – зволожуючий живильний лосьйон для обличчя. Лосьйон надає шкірі гладкості, звужує пори, розгладжує зморшки, глибоко зволожує.

У складі цілий комплекс корисних поживних та зволожуючих компонентів для шкіри – 2 види рослинних стовбурових клітин, гідролізований та водорозчинний колаген, гіалуронова кислота, водорозчинні протеоглікани, кераміди, сквалан, рослинні екстракти, амінокислоти та золото.

Колаген, водорозчинні протеоглікани та гіалуронова кислота насичують і утримують вологу в шкірі, необхідну для того, щоб шкіра була підтягнутою, гладкою та пружною. А стовбурові клітини рослинного походження омолоджують шкіру, стимулюючи вироблення колагену та еластину, розгладжують зморшки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?