Всі категорії
Додати товар

Корейські тканинні патчі для зони навколо очей

70 грн -8% 65 грн
Опис

Тканинні патчі для зони навколо очей

В наявності:
Prreti Real Vita eye zone patch 30шт (15пар) з золотом
Prreti Real Cica Eye Zone Patch з центеллою

Освітлюючі тканинні патчі для очей з вітамінним комплексом Vita Complex 10 (1,010 ppm) повертають втомленій тонкій шкірі тонус, освіжають, усувають тьмяність шкіри, вирівнюють тон шкіри під очима, розгладжують дрібні зморшки і зменшують глибокі, помітно усувають «мішки» і темні кола під очима, роблячи погляд більш свіжим і відпочившим.
Вітамінний комплекс (вітаміни E, C, B) допомагає усунути тьмяність, сухість і лущення. Наповнює шкіру необхідною енергією, підвищує тонус і має сильну антиоксидантну дію. Покращує колір обличчя і освіжає погляд. Зміцнює захисні функції шкіри і попереджає шкідливий вплив зовнішніх факторів, що руйнують клітини епідермісу.
Ретинол поліпшує кровообіг, зміцнює судини, прискорює обмінні процеси, що особливо актуально для немолодої шкіри, стимулює синтез колагену і еластину, завдяки чому підвищується пружність шкіри, розгладжуються існуючі зморшки і попереджується поява нових.
Колаген забезпечує еластичність шкіри, а також володіє яскраво вираженими зволожуючими властивостями. Надає шкірі еластичність, підвищує тургор, розгладжує дрібні зморшки, забезпечує миттєвий ліфтинг-ефект.
Кераміди зміцнюють природний імунітет шкіри і пом'якшують вплив зовнішніх факторів. Завдяки їх впливу на шкірі утворюється невидимий захисний шар, що перешкоджає випаровуванню вологи з клітин шкіри.

Prreti Real Cica Eye Zone Patch - це засіб інтенсивного догляду з екстрактом центелли азіатської для зволоження, живлення та заспокоєння сухої та подразненої шкіри.
Активні інгредієнти:
Гіалуронова кислота – утримує вологу та сприяє розгладжуванню зморшок.
Ніацинамід – розгладжує мімічні зморшки навколо очей та вирівнює тон.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?