Всі категорії
Додати товар

Ензимна маска для обличчя fourth ray beauty a-ha moment enzyme mask

795 грн
Опис

Маска для обличчя Fourth Ray Beauty A-HA Moment Enzyme Mask це відлущувальна ензимна маска, яка миттєво відновить шкіру і подарує їй сяйво. Завдяки суміші альфа-гідроксикислот (AHA) і ферментів папайї ця ензимна маска миттєво відкриває свіжий, новий і зволожений колір обличчя.

Ферменти папайі видаляють мертві клітини шкіри та покращують загальну текстуру та чистоту шкіри. Гліколева кислота відновлює та відлущує текстуру шкіри. Молочна кислота одночасно допомогає відлущити шкіру та зробити її м'якою. Насіння журавлини відновлює та освіжає мляву шкіру.

Кому підійде: всім типам шкіри, окрім чутливої.
Спосіб застосування: Нанесіть на очищену суху шкіру і залиште на 5-10 хвилин, після ретельно змийте теплою водою. Використовуйте один-два рази на тиждень, не комбінуйте використання з іншими засобами які містять кислоти або ретинол. Вранці рекомендовано наносити сонцезахисний крем, тому що з використанням кислот шкіра стає вразливою до сонця.

Косметика Fourth Ray Beauty дерматологічно протестована, не містить сульфатів і парабенів, не тестується на тваринах і не містить тваринних інгрідієнтів.
Виробник США
50 g

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
sunri...
sunrise_beautybar
Супер-продавець
Київ
97% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?