Всі категорії
Додати товар

Патчі для очей з перлами farmstay white pearl hydrogel eye patch - 60 шт

380 грн
Опис

Гідрогелеві патчі з екстрактом перлів та морським комплексом FARMSTAY WHITE PEARL HYDROGEL EYE PATCH для відновлення сухої, зморшкуватої, втратив пружність, в'ялої, вікової шкіри повік. Зволожують, живлять, підвищують густину дерми. Розгладжують поверхню епітелію, роблять його м'яким, еластичним. Надають ліфтинг-дію, підтягують шкіру. Ефективні проти зморшок та таких вікових змін, як пігментація, гусячі лапки, опущені зовнішні куточки. Позбавляють набряклості, темних кіл. Повертають сяйво та прозорість дерми в області навколо очей. 

У складі патчів під очі «Фармстей»: 

алантоїн;

ніацинамід;

камедь ріжкового дерева;

колаген;

аденозин;

гіалуронова кислота;

морський комплекс із екстрактом червоних та бурих водоростей, спіруліни, ламінарії кодіуму, ундарії, макроцистису, морського винограду, ульви. 

Есенція патчів зміцнює ніжну дерму, робить її щільнішою. Морські екстракти насичують клітини мікроелементами та корисними речовинами, які продовжують молодість шкіри, зберігають її зволоженість і, як наслідок, гладкість. 

Спосіб застосування: по одному пелюстці накладати на чисту та суху шкіру нижньої повіки (під очі); залишити на якийсь час до 40 хв.; залишки есенції м'яко вбити у шкіру. Чи не змивати. 

Кількість в упаковці: 30 пар (60 шт.)

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?