Всі категорії
Додати товар

Маска ліфтинг колагенова лагуна

180 грн
Опис

Неймовірно ніжна маска з видимим ефектом ліфтингу миттєво наситить Вашу шкіру вологою, наповнить шкіру пружністю, додасть гладкість і свіжість. Колаген утримує вологу, розгладжує зморшки та не дає з'являтися новим. Шкіра після застосування маски стає сяючою, молодшою, свіжішою та чистішою. Продукт чудово підійде як володаркам жирної, проблемної шкіри, так і тим, хто страждає від надмірної сухості.

Олія виноградної кісточки, завдяки вмісту вітамінів Е, В, С РР, Омега-6 та хлорофілу, освіжає та тонізує шкіру, повертаючи тургор та еластичність.
Комплекс Колаген та хітозан - зволожує шкіру, розгладжує її та візуально омолоджує, збагачує шкіру киснем, забезпечує легкий ліфтинг і розгладження, запобігає розростанню дрібних кровоносних капілярів і появі судинних зірочок: постійна присутність колагену в косметиці благотворно діє на капіляри, посилюючи їх еластичність, робить шкіру порцеляновою вже після першої маски.
Біофементована ламінарія - зменшує виразність зморшок, збільшує щільність колагену в дермі, підвищуючи тонус, пружність шкіри,збільшує яскравість та сяйво шкіри, зменшує інтенсивність вікових плям, сильне протизапальне, значно покращує стан шкіри з гіперчутливістю, подразненнями, підвищує стійкість шкіри до УФ-випромінювання.
Комплекс Миттєвий ліфтінг - надає миттєвий ліфтинг-ефект, а також тонізує та зволожує, омолоджує шкіру, зменшуючи глибину зморшок і освіжаючи епідерміс.
НЗФ – натуральний зволожуючий фактор - забезпечує сильне зволоження в дуже короткі терміни, забезпечує шкірі тонус, комфорт та приємну матовість.
Cova b trox complex - комплекс з активного морського магнію, екстракту водоростей та полісахаридів, що є неінвазивною альтернативою для лікування мімічних зморшок, тонких ліній та складок. День за днем мімічні зморшки стираються, глибокі зморшки значно зменшуються, шкіра набуває обсягу, стає більш пружною, гладкою.
Глюкоза - кондиціонує та зволожує шкіру, підвищує пружність шкіри, розгладжує навіть глибокі зморшки, насичує шкіру мікроелементами, відновлює водний баланс шкіри, сприяють регуляції роботи сальних залоз.

Спосіб використання: наносити на очищену шкіру обличчя непрозорим шаром на 20-30 хвилин, змити теплою водою, нанести крем.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Тип шкіри: Комбінована (Змішана)
Тип шкіри: Нормальна
Тип шкіри: Суха
Тип шкіри: В'яне (зріла)
Класифікація косметичного засобу: Натуральна
Класифікація косметичного засобу: Органічна
Гіпоалергенний: Немає
Область застосування: Особа
Область застосування: Шия
Вік: 30+
Проблема шкіри: Вікові зміни
Проблема шкіри: Глибокі зморшки
Проблема шкіри: В'ялість
Проблема шкіри: Мімічні зморшки
Проблема шкіри: Зморшки
Проблема шкіри: Нерівний відтінок шкіри
Проблема шкіри: Сухість
Проблема шкіри: Тьмяність
Проблема шкіри: В'янення
Проблема шкіри: Лущення
Час застосування: Універсальний
Додатковий ефект: Омолодження
Додатковий ефект: Від перших ознак старіння
Додатковий ефект: Харчування
Додатковий ефект: Підтягування
Додатковий ефект: Розгладження
Додатковий ефект: Регенерація
Додатковий ефект: Пом'якшення
Додатковий ефект: Зволоження
Додатковий ефект: Зміцнення
Додатковий ефект: Пружність
Вид маски за призначенням: Ліфтингова
Вид догляду: Гідрогелевий

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?