Всі категорії
Додати товар

Хіт! патчі з гіалуроном і біо золотом гідрогелеві bioaqua gold probeauty

195 грн -24% 150 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 60 шт/80 г, підходять для будь-якого типу шкіри. Вік 25+. Поставляються в баночці в комплекті з лопаткою для вилучення патчів, поміщеній у фірмову коробку, запаяну зовні у заводську плівку.
Дія: зволоження, омолодження, освітлення, боротьба зі зморшками, набряками, пігментацією та темними колами, регенерація.
Дбайливий догляд за ніжною шкірою навколо очей і антивіковий ефект повною мірою можуть забезпечити ефективні гідрогелеві патчі з колоїдним золотом. Патчі забезпечують повноцінний догляд за шкірою під очима, борються зі зморшками, набряками, темними колами та пігментацією.
У складі такі активні інгредієнти: гіалуронова кислота, іони колоїдного золота, алантоїн, екстракт водоростей. Активні компоненти патчів повертають втомленій шкірі життєву силу, насичують її незамінними речовинами для молодості та пружності, активізують вироблення колагену, стимулюють поліпшення кровотоку, тим самим освіжають, живлять шкіру, насичують її вологою, роблять еластичною та красивою.
Патчі активізуються від температури тіла, при цьому активні інгредієнти проникають глибоко у шкіру, створюючи чудовий ефект, покращують стан шкіри миттєво та дають накопичувальний ефект. Шкіра виглядає свіжою, більш пружною, доглянутою та зволоженою. Патчі можна застосовувати не тільки в зонах під очима, а й на будь-яких ділянках обличчя, які потребують догляду. Спосіб застосування: на очищену шкіру прикласти патчі, легкими рухами досягти щільного прилягання. Через 20-30 хвилин патчі зняти, залишкам сироватки дати вбратися в шкіру. Після процедури вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?