Всі категорії
Додати товар

Масло каріте

423 грн
Опис

Завдяки зволожувальним властивостям олія дерева ши отримала широке застосування при виробництві бальзамів для губ, кремів для очей, масел для тіла, заспокійливих мазей для шкіри та багатьох інших продуктів!

Основні сфери застосування:

Догляд за тiлом
Масло ши − незамінний засіб для догляду за сухою шкірою тіла. Наприклад, якщо на ніч нанести його на огрубілу шкіру на ступнях і надягнути шкарпетки, то вранці можна отримати п’яти немовляти. Фоторедактори роблять ретуш фото на комп’ютері, а в житті тіло «ретушує» олія каріте, зменшуючи розтяжки і допомагає боротися з недоліками шкіри, стане якiсним антицелюлiтним засобом. Також вона чудово запобігає появі попрілостей у дітей, що носять підгузки, а її лікувальні властивості допомагають у боротьбі з деякими шкірними захворюваннями, наприклад псоріазом.
.Догляд за обличчям
Крім того, масло ши часто входить до складу бальзамів для губ, а регулярне нанесення його на брови і вії разом з касторовою або реп’яховою олією робить волосинки щільнішими і помітнішими. Купити масло каріте — відмінна ідея для всіх, хто хоче виглядати свіжо і молодо.

При нанесенні на обличчя масло ши зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, робить її м’якою і шовковистою, прибирає почервоніння і лущення. Воно підходить навіть для масної і проблемної шкіри, оскільки не забиває пори і сприяє загоєнню рубців і шрамів. Чисте нерафіноване масло ши використовують для обличчя від зморшок. Воно допомагає прибрати неглибокі зморшки і пом’якшити помітно виражені складки. Його можна використовувати навіть для ніжної шкіри навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Комбінована Нормальна Суха
Призначення:
Антіцелюлітне Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?