Всі категорії
Додати товар

Очисний бальзам для зняття макіяжу з мандарином heimish all clean balm mandarin 120 мл

580 грн
Опис

Очисний бальзам для зняття макіяжу з мандарином Heimish All Clean Balm Mandarin 120 мл
Новий.
Термін придатності до 11.2026.

Очисний бальзам для зняття макіяжу з екстрактом мандарина глибоко проникає в пори й ефективно видаляє всі типи забруднень, надлишки шкірного себуму, стійкий макіяж, сонцезахисні та тональні засоби. Розчиняє комедони, допомагає позбутися чорних цяток і нормалізує жирність шкіри.
Є першим етапом очищення, не провокує появу сухості та стягнення навіть після вмивання. Має приємну текстуру щербета, яка тане під час взаємодії з температурою шкіри, легко розподіляється й добре змивається водою.
Бальзам має освіжний цитрусовий аромат.
Основні активні компоненти:
Кераміди зміцнюють клітини та захищають від пошкоджень, запобігають випаровуванню вологи та сприяють тривалому зволоженню, підтримують оптимальний гідроліпідний баланс.
Олія насіння моринги має антиоксидантну дію, оберігає від агресивного впливу чинників довкілля та вільних радикалів, заспокоює.
Олія ши пом'якшує, сприяє швидкому відновленню, регенерує та має антивіковий ефект, є гарним емолентом, має протизапальну дію і прискорює загоєння.
Олія лаванди має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює подразнення, знімає запалення, заспокоює.
Токоферол має антиоксидантну дію, запобігаючи процесам окислення в клітинах, надає омолоджувальний і оновлювальний ефект.
Олія чайного дерева має чітко окреслені протизапальні й антисептичні властивості, ліквідує почервоніння, лікує акне, пришвидшує загоєння.
Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування
За допомогою спеціального шпателя витягніть необхідну кількість бальзаму та помістіть на зовнішню сторону руки, щоб продукт трохи підталяв;
Пальцями нанесіть засіб на лоб, щіки, підборіддя і ніс;
М'яко масажуйте шкіру, поки щербет не перетвориться на олію, після додайте невелику кількість води та продовжте масажувати шкіру до повного розчинення макіяжу;
Змийте залишки засобу та промокніть обличчя рушником.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • 120мл